Týden plný napětí: Temný thriller Díra 2 a děsivý horor Ďáblova kořist

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Týden plný napětí: Temný thriller Díra 2 a děsivý horor Ďáblova kořist
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Maxu se můžete podívat na další díl seriálu Tučňák
  • Netflix uvede thriller Díra 2
  • A podívat se můžete i na napínavý film Kdo se v tobě skrývá

Tento týden bude na streamovacích platformách lehce ponurý. Max i Netflix si pro nás připravily temné thrillery, horory a s tím spojené napětí. Kdo čekal na pokračování filmu Díra, konečně se dočkal. Kromě toho jsou v nabídce i další thrillery. Max láká na podobný žánr, jen se odehrává v komiksovém světě.

Tučňák

Od dnešního dne se můžete podívat na druhý díl seriálu Tučňák, který můžete sledovat na Maxu. Příběh se odehrává v Gotham City, kde po smrti krále podsvětí Carmina Falconeho chce nadvládu převzít Oswald Cobblepot (Colin Farrell). Aby však mohl vládnout celému Gothamu, bude se muset zbavit právoplatných nástupců – Falconeho dětí. Největší problém bude dělat jeho dcera Sofia Falcone, která moc dobře ví, kdo je Oz zač.

Díra 2

V pátek se můžete podívat na pokračování thrilleru Díra. Vertikální vězení skrývá stovky pater. Každý den postupně sjíždí plošina plná jídla, jenže na spodní patra se už nedostane, a tak čím níže se ocitnete, tím více trpíte hlady. Ve druhém dílu uvidíte i nové vězně, kteří se opět vydají do nejspodnějších pater, aby zajistili řád a jídlo zbylo pro všechny vězně. Jenže když se bojuje o jídlo, hladoví nemají problém kohokoliv zabít a sníst ho.

Ďáblova kořist

Ďáblova kořist

Ve středu Netflix uvede horor z roku 2022. Sestra Ann provádí exorcismus, ačkoliv církev tento obřad umožňuje pouze vysvěceným kněžím. Jeden z nich si však všimne jejího nadání a rozhodne se ji vyškolit. Během toho se ale bude muset postavit démonické síle, která ji doprovází od dětství, kdy byla ukryta v její matce.

Kdo se v tobě skrývá

Předsvatební akce přátel z vysoké školy se změní na hru poté, co se na párty dostaví nezvaný host, který vytáhne záhadný kufřík, ve kterém ukrývá hru. Všichni si musí dát na spánky elektrody, které způsobí v jejich hlavách zmatek. Původně zábavný večer se tak promění v psychologickou hru. Snímek uvede Netflix v pátek 4. října.

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Tento film není úplnou novinkou, ale pokud jste jej neviděli, rozhodně stojí za zhlédnutí. Jake se na základě dědečkových indicií dostane na místo, které vede slečna Peregrinová. Postupně zjišťuje, že všechny děti jsou tu něčím zvláštní a mají nadpřirozené schopnosti. On si ale ničím výjimečný nepřipadá. Postupně však zjišťuje, že má za úkol celé místo, které se nachází v časové smyčce, zachránit. Na film se můžete na Netflixu podívat od úterý.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze