„Už je ti teplo, děvče?“ Thermostat E by chtěl i samotný Děda Mráz

„Už je ti teplo, děvče?“ Thermostat E by chtěl i samotný Děda Mráz
  • Společnost Nest se pouští na evropský trh
  • Zákazníky chce oslovit cenově dostupným Thermostatem E

Chytrý termostat od společnosti Nest s názvem Thermostat E se po svém debutu v Americe konečně dostává i do Evropy. Přizpůsobit se muselo „naladění“ termostatu na evropská topení, obdobně jako se ladí podvozek amerických aut na evropské silnice.

Samotné zařízení se skládá ze dvou části – kulatého ovladače a displeje v jednom, který svým vzhledem připomíná budík, a malé krabičky s názvem Heat Link E, která se umístí v blízkosti kotle nebo bojleru. Heat Link E je rovněž možné přímo napojit na kotel nebo bojler podle toho, jakým způsobem se v domě vytápí. Pokud od bojleru nebo kotle nevedou dráty k již existujícímu termostatu, je nutné počítat s malou investicí a zavolat profesionála, který dráty natáhne.

Thermostat E

Samotný termostat nabídne veliký displej, který ukazuje momentální a cílovou teplotu. Pomocí otáčivého pohybu podobnému natáčení kuchyňské minutky se v menu pohybujete. Thermostat E je cenově nejdostupnější verzí termostatu od výrobce Nest, a tak uživatelé musí počítat s menšími ústupky. Prostředí bylo zjednodušeno a nedostalo se ani na celobarevný displej nebo hodnotnější nerezové provedení.

Thermostat E

Pro evropské zákazníky společnost předpřipravila program, který by měl odpovídat požadavkům typické evropské domácnosti. Zařízení se navíc dokáže učit z denních zvyklostí uživatele a podle toho teplotu regulovat. Termostat se dá předobjednat za cenu 219 eur (přibližně 5 700 korun) a na trh se má dostat již během pár dnů, přibližně v polovině října.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze