Ve Westfield Chodov si až do neděle můžete vyzkoušet kartáčky Oral-B iO

Ve Westfield Chodov si až do neděle můžete vyzkoušet kartáčky Oral-B iO
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • Do 26. listopadu si můžete v pražském Westfield Chodov vyzkoušet kartáčky Oral-B
  • K dispozici je i nejvýkonnější magnetický kartáček iO Series 10 se stanicí iOSense

Možná jste už četli naší recenzi na magnetický kartáček Oral-B iO Series 10 se stanicí iOSense, který je tím vůbec nejlepším, co společnost nabízí. Pokud se vám kartáček líbí, ale nejste si jistí tím, zda byste využili všech jeho dovedností, můžete navštívit pražské nákupní centrum Westfield Chodov, kde se aktuálně nachází pop-up store Oral-B. Reálně jde o designově povedený stánek, kde si můžete všechny kartáčky Oral-B s magnetickou technologií prohlédnout z blízka a seznámit se i s doprovodnou aplikací a stanicí iOSense.

Technologie Oral-B iO je výsledkem šesti let práce vývojového centra Oral-B v německém Kronbergu. Kartáčky vybavené touto technologií se vyznačují magnetickým pohonem, který přenáší energii na špičky vláken, a vytváří tak jemné mikrovibrace. Klinická studie prokázala, že uživatelé používající tuto technologii mají 14,5krát větší šanci mít opět zdravé dásně ve srovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem. Technologii ocenily svou pečetí Česká stomatologická komora nebo Asociace dentálních hygienistek na Slovensku a vybrané kartáčky série iO se dokonce pyšní oceněním dTest.

Stánek Oral-B se nachází v nákupním centru Westfield Chodov

Výhodou stánku je, že si kartáčky nejen prohlédnete, ale také vyzkoušíte, což nebývá zvykem. Nemusíte mít strach o hygienu, každý kartáček bude před dalším použitím kompletně desinfikován a vy si kartáček vyzkoušíte s novou hlavicí. Každý všední den od 16 hodin (a také po celý víkend) mají navíc příchozí možnost vyzkoušet si zubní kartáček s technologií iO pod dohledem zkušených zubních hygienistek.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze