ViewSonic uvádí na náš trh několik novinek včetně 120" projektoru M10

ViewSonic uvádí na náš trh několik novinek včetně 120" projektoru M10
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • ViewSonic nabízí řešení pro koncové spotřebitele, firmy, ale také školská zařízení
  • Společnost se specializuje na digitální kiosky, monitory, projektory a další zařízení

Společnost ViewSonic, dodavatel vizuálních řešení, na tiskové konferenci odhalila ambiciózní plány na druhou polovinu roku 2024 a představila několik inovativních produktů. Konference byla rozdělena do tří hlavních částí: vzdělávání, business a spotřebitelské řešení. Klíčové novinky letošního roku zahrnují uvedení projektoru M10, bezdrátové sady ViewSonic Wireless Screen Casting Kit a herního monitoru XG272-2K-OLED. ViewSonic zároveň oznámil plánované zahájení výroby projektorů s 3LCD technologií.

M10: Přenosný laserový RGB Smart projektor

Projektor M10 využívá laserovou RGB technologii a poskytuje špičkový audiovizuální výkon v kompaktním provedení. Díky využití výhod laserové projekce poskytuje vysoký obrazový a barevný výkon se 100% pokrytím barevného gamutu BT.2020 a vysokým jasem 2 200 laser RGB lm. Projektor M10 přináší ohromující 120" uhlopříčku v rozlišení Full HD 1080p doplněnou výkonným reproduktorem Harman Kardon.

Díky funkcím, jako je automatické nastavení lichoběžníkového zkreslení H/V a okamžité automatické zaostření, poskytuje tento projektor dokonale tvarovanou a čistou projekci během několika sekund a nabízí okamžitý filmový požitek. Oblíbené filmy si lze snadno vychutnat díky všestranným možnostem připojení, jako je vestavěná Wi-Fi pro bezdrátové zrcadlení obrazovky a USB-C pro přímé zobrazení obsahu z mobilních zařízení.

WPD-700: Sada pro bezdrátový přenos obrazu

WPD-700 je intuitivní, stabilní a bezpečné řešení bezdrátového přenosu obrazu. Nabízí funkci plug-and-play a umožňuje uživatelům bezdrátově vysílat obsah z mobilních zařízení bez nutnosti nastavení sítě nebo instalace softwaru. Pomocí připojení peer-to-peer zajišťuje stabilitu a zabezpečení přenosu a zjednodušuje přístup hostů pro sdílení obsahu. Zařízení WPD-700 poskytuje plynulé streamování s latencí menší než 80 ms a podporuje rozlišení až 1080p Full HD. Navíc umožňuje bezdrátové streamování obsahu chráněného DRM z oblíbených platforem, jako jsou Netflix, Disney+ a další. Díky přenosovému dosahu až 30 m umožňuje bezdrátově přenášet obsah i ve velkých prostorech a ušetřit tak náklady za dlouhé HDMI kabely. Vysílač je vybaven portem USB-C, který zajišťuje přímou kompatibilitu s většinou mobilních zařízení bez dalších adaptérů.

XG272-2K-OLED: 27“ herní OLED monitor s 240Hz obnovovací frekvencí

XG272-2K-OLED se chlubí obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy až 0,02 ms (GTG), což zajišťuje plynulé a rychlé hraní. Zážitek ještě více prohlubují technologie NVIDIA G-Sync Compatible a AMD FreeSync Premium. Zaujme rovněž elegantní bílý exteriér monitoru a jemné křivky ergonomického designu sbíhají do ostrých hran. Monitor je doplněn přizpůsobitelným RGB osvětlením a pomocí přiloženého dálkového ovladače lze bez námahy ovládat parametry displeje, vstupy a herní režimy.

ViewSonice

Nové komerční a industriální displeje

Během konference byly představeny také nové komerční displeje a digitální kiosky, které zahrnují nástěnné, outdoorové, kabinetní, stolní a samostatně stojící modely. Tyto kiosky jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým potřebám podniků a veřejných prostor.

ViewSonic představil svou novou řadu industriálních displejů XF, které jsou odolné vůči extrémním podmínkám a mají certifikaci IP65. Tyto displeje jsou ideální pro použití v průmyslových prostředích, kde je vyžadována vysoká odolnost a spolehlivost.

ViewSonic

Dalším představeným produktem byl interaktivní panel IFP52-2F s EDLA certifikací, který nabízí pokročilé funkce pro vzdělávání i firemní prostředí. Tento panel podporuje multi-touch ovládání a je vybaven širokou škálou vstupů pro snadnou integraci do různých systémů.

Opomenuty nebyly ani panely IFP-G1, které jsou navrženy bez operačního systému Android a podporují filozofii Bring Your Own Device (BYOD). Tento přístup je odpovědí na obavy z bezpečnostních hrozeb, které mohou operační systémy představovat pro velké korporace. Uživatelé mohou připojit své firemní notebooky nebo zakoupit OPS PC Windows 11 nebo Android 14, přičemž zařízení jsou stále certifikovaná pod EDLA pro zajištění maximální bezpečnosti a výkonu.

Inovace, kvalita, výkon a uživatelský zážitek

Společnost ViewSonic pokračuje v inovacích a přináší na trh produkty, které reflektují moderní potřeby uživatelů a podniků. Důraz je kladen jak na výkon a kvalitu, tak na design a co nejlepší uživatelský zážitek. Navíc jsou všechny výrobky společnosti navrhovány tak, aby byly maximálně recyklovatelné a co nejšetrnější pro životní prostředí.

Matúš Výbošťok, Country Sales Manager pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Srbsko ze společnosti ViewSonic, uvádí: „Naše nové produkty a technologie jsou výsledkem neustálého vývoje a naslouchání potřebám našich zákazníků. Věříme, že přinesou nové možnosti a zlepší zážitek uživatelů v různých segmentech.

Naše komerční displeje a digitální kiosky jsou navrženy tak, aby nabízely maximální flexibilitu a spolehlivost pro podniky. Jsme přesvědčeni, že naše nová řada produktů bude mít pozitivní dopad na podnikání našich klientů,“ říká Sales Manager B2B pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko, Radek Švehla.

Josef Švejda, Regional Sales Account Manager ve společnosti ViewSonic, dodává: „Spotřebitelé očekávají stále vyšší standardy kvality a výkonu. S našimi novými monitory a projekčními řešeními jsme připraveni tyto očekávání nejen naplnit, ale i překonat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze