Víte, co je Samsung Sero? Nová televize, kterou můžete používat i na výšku

Víte, co je Samsung Sero? Nová televize, kterou můžete používat i na výšku
Fotografie: samsung.com
  • Chytrá televize Samsung Sero vyniká možností otočení
  • Pootočením do vertikální orientace se přeskládá také celý obsah
  • Standardní výbava obsahuje 43palcový displej či 60W zvuk

Samsung dnes na veletrhu CES 2020 ukázal špičkovou 8K televizi bez rámečků. Nešlo však o jedinou zajímavou věc na stánku výrobce. Naše zraky upoutal také nový model zvaný Sero. Nebojte, nejde o žádnou nadávku, v překladu z korejštiny totiž Sero může znamenat vertikální. A tento přívlastek novince padne jako ulitý. Zdánlivě obyčejná televize totiž dokáže pracovat jak v běžném horizontálním režimu, tak ve vertikální orientaci, do níž jej lze jednoduše přetočit. V průběhu přetáčení dojde k přetočení samotného zobrazovaného obsahu.

Ve vertikálním režimu mohou uživatelé zrcadlit obsah telefonu na obrazovku a vyhnout se nehezky vypadajícím černým pruhům po stranách. Režim je pochopitelně vhodný rovněž pro prohlížení snímků pořízených na výšku. Televize se tak skvěle hodí pro zobrazování obsahu ze sociálních sítí, jako je Instagram či TikTok.

Otočná televize Samsung Sero

Zarazit vás může poměrně malá velikost televize, neboť jde pouze 43palcový model. Na druhou stranu, po stránce kvality obrazu jde stále o vysoce kvalitní QLED panel se 4K rozlišením. Nezklame ani zvukový systém 4.1 s výkonem 60 W. Informace o dostupnosti ani ceně bohužel v současnosti nemáme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze