Vodafone zahajuje předprodej PlayStationu 5 se slevou až 4 000 Kč

Vodafone zahajuje předprodej PlayStationu 5 se slevou až 4 000 Kč
Fotografie: sony.com
  • Vodafone prodává standardní verzi i Digital Edition
  • Slevu dostanou zákazníci s hlasovými tarify v kombinaci s internetem na doma

Právě dnes zahájil Vodafone předprodej dvou verzí herní konzole Playstation 5. První verzí je konzole s diskovou mechanikou pro vkládání zakoupených her. Standardní cena je 13 601 korun. Druhou verzí je PlayStation 5 Digital Edition, do které už disk se hrou nestrčíte, hry se nakupují jen virtuálně v PlayStation Store. Cena tohoto modelu je 11 201 korun. Obě verze si ale může zákazník u Vodafonu zakoupit se slevou až 4 000 korun a věrný zákazník si je může odnést dokonce už za první platbu 1 koruna a zbytek v měsíčních splátkách.

Konzoli tímto způsobem získá zákazník s našimi hlasovými tarify v kombinaci s internetem na doma. Stačí nově uzavřít nebo prodloužit smlouvu na 24 měsíců s minimálním měsíčním plněním od 390 korun. Pro zákazníky jsme také připravili možnost si pořídit ke konzoli druhý ovladač. Jeho cena je 1 877 korun. Nabídka je limitovaná a platí do vyprodání zásob,“ vysvětluje Jakub Králík, manažer portfolia koncových zařízení Vodafonu.

Veškeré informace ke konzolím, včetně technických parametrů, jsou na webu vodafone.cz/playstation5. Na stránce stačí zanechat kontakt a prodejce bude zájemce v co nejkratší době kontaktovat. Oficiální zahájení prodeje konzole PlayStation 5 je 19. listopadu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze