Do chytrých televizí Samsung přicházejí nové aplikace, třeba Vodafone TV

Do chytrých televizí Samsung přicházejí nové aplikace, třeba Vodafone TV
Fotografie: Samsung
  • Dále se v obchodě objevily aplikace magazínu Garáž TV a filmového festivalu v Karlových Varech
  • Dostupnost je pro všechny modely od roku 2018

Dostatek aplikací je základem úspěchu nejen v případě mobilních telefonů, ale rovněž chytrých televizí. Samsung nově oznámil, že se v jeho obchodě s aplikacemi objevují hned tři nové kousky. V prvé řadě jde o Vodafone TV, což znamená, že už není nezbytně nutná nepraktická krabička, ale postačí si do televize jen nainstalovat aplikaci a přihlásit se.

Další aplikace zpřístupňuje filmovou knihovnu karlovarského filmového festivalu KVIFF.TV. V aplikaci najdete kromě kurátorované videotéky i množství bonusových materiálů. Nakonec se dostalo na klienta internetového magazínu Garáž TV, který se zaobírá testováním automobilů.

„Vodafone TV, KVIFF. TV i Garáž TV jsou další z řady populárních streamovacích aplikací, jež chytré televizory Samsung podporují. Aplikace jsou dispozici ke stažení v Samsung Store a lze je poté umístit na lištu s dalšími oblíbenými službami. Uživatelé tak mají pohodlný přístup k obsahu, který sledují nejraději,“ říká Michal Forejt, ředitel divize spotřební elektroniky ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze