Vyhrajte termostatickou hlavici Tesla Smart Thermostatic Valve Style

Vyhrajte termostatickou hlavici Tesla Smart Thermostatic Valve Style
Fotografie: Tesla
  • V dnešní soutěži můžete získat termostatickou hlavici Tesla Smart Thermostatic Valve Style
  • Součástí výhry je i řídící jednotka Tesla Smart ZigBee Hub
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při slosování

Nová soutěž je tu, tentokrát hrajeme o termostatickou hlavici Tesla Smart Thermostatic Valve Style. Ta umožní snížit náklady za vytápění, lze ji ovládat i vzdáleně, a to pomocí řídící jednotky Tesla Smart ZigBee Hub. I tu můžete získat v rámci dnešní soutěže.

O co hrajeme?

Chytrá termostatická hlavice Tesla je vhodná pro rodinné domy s vlastním zdrojem tepla, stejně jako byty s dálkovým vytápěním. Lze ji snadno namontovat namísto stávajících termostatických ventilů na všechny běžné typy teplovodních radiátorů a následně s jejich pomocí pohodlně ovládat topení v jednotlivých místnostech a přesně regulovat jejich teplotu. Po propojení termostatických hlavic s centrální jednotkou Tesla Smart ZigBee Hub, připojené k domácí Wi-Fi síti, je navíc možné ovládat topení v aplikaci ve vašem smartphonu.

Propojení s centrální jednotkou rozšíří možnosti chytrých termostatických hlavic Tesla o řadu užitečných funkcí. Díky využívání informací o aktuální poloze telefonu, kterým se topení ovládá, mohou chytré termostatické hlavice při přiblížení k domovu otevřít topení, a naopak jej po odchodu z bytu či domu zastavit. Termostatické hlavice také automaticky zjistí, že je v místnosti otevřené okno, a během větrání topení zastaví. Ke snižování nákladů na vytápění přispívá také možnost nastavení týdenního rozvrhu vytápění, stejně jako tzv. prázdninový režim, aktivovaný při delší nepřítomnosti.

Tesla Smart

Tesla Smart ZigBee Hub se připojí k domácí Wi-Fi síti a následně se ovládá prostřednictvím přehledné a v češtině dostupné mobilní aplikace pro smartphony s Androidem nebo iOS. Může sloužit i jako centrální ovládací prvek dalších zařízení chytré domácnosti – osvětlení, bezpečnostního systému atd. Podporuje rovněž hlasové asistenční služby Google Home a Amazon Alexa.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Soutěž probíhá od 20. 12. 2021 20:00 hod. do 27. 12. 2021 23:59 hod., správnou odpověď hledejte na webu společnosti Tesla. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář