X937U RAY.DANZ je nová vlajková loď soundbarů od TCL

X937U RAY.DANZ je nová vlajková loď soundbarů od TCL
Fotografie: TCL
  • Technologie RAY DANZ využívá akustické odrážeče
  • Výsledkem je unikátní zvukové pole a výrazné basy
  • Novinka podporuje Dolby Atmos a DTS:X
  • Soundbar byl vyroben z recyklovaných materiálů

Společnost TCL Electronics představila během tiskové konference v rámci veletrhu IFA 2022 celou řadu svých inovativních produktů. Mezi nimi byla i nová vlajková loď mezi soundbary TCL – soundbar X937U RAY DANZ. Základem nového soundbaru je Dolby Atmos a DTS:X, konfigurace kanálů je ve formátu 7.1.4. Soundbar má navíc jedinečný design, který vytváří pro poslech skvělé prostředí.

TCL X937U RAY DANZ

Ve snaze dosáhnout lepšího audio zážitku zprostředkovaného soundbary vyvinula v roce 2020 společnost TCL technologii RAY DANZ. Tato technologie přinesla unikátní řešení reproduktorů, které šíří zvuk směrem na zahnuté akustické odrážeče, což ve srovnání s běžnými soundbary vytváří širší a homogenní zvukové pole. Vše se obejde bez digitální úpravy zvuku a bez kompromisů v audio kvalitě, čistotě a přesnosti podání.

TCL X937U RAY DANZ

Druhý soundbar, který využívá tuto technologii, se představil na letošním veletrhu IFA. Jde o model RAY-DANZ X937U. Jedná se o elegantní zařízení ve tvaru hranolu s konfigurací kanálů 7.1.4 a jedinečným designem, který přispívá k vynikajícímu poslechovému prostředí. Tento špičkový přístroj s podporou Dolby Atmos a DTS:X poskytuje vícerozměrný zvukový zážitek, který se inteligentně přizpůsobí každé místnosti. Uživatel může jedním kliknutím dálkového ovladače zesílit basy na maximum a skutečně pocítit zvuk na frekvenci pouhých 20 Hz – nejnižší hranici basů vnímaných lidským uchem.

TCL X937U RAY DANZ

Soundbar X937U a zadní reproduktory jsou potaženy tkaninou šetrnou k životnímu prostředí, která je vyrobena z recyklovaného rPET, například z plastových lahví. Tento 100% recyklovatelný materiál s certifikací GRS vytváří úžasný kontrast k vizuálnímu žebrování skříně jednotky. Tato sofistikovaná estetika v kombinaci s prostorově úsporným kompaktním designem a prvky, jako jsou „neviditelné“ zapuštěné konzoly, zajišťuje, že nový soundbar TCL doplní moderní domácí interiér.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze