Bang & Olufsen Beosound Theater nabídne 12 reproduktorů

Bang & Olufsen Beosound Theater nabídne 12 reproduktorů
Fotografie: Bang & Olufsen
  • Půjde o jeden z nejpropracovanějších soundbarů
  • Může posloužit i jako motorizovaný stojan na televizi

Berlínský veletrh IFA 2022 přinesl novinky i z řad soundbarů. Jeden se jménem Beosound Theater přinesl výrobce Bang & Olufsen a je nutné říci, že půjde dost možná o vůbec nejlepší řešení pro náročné posluchače. V soundbaru se nachází celkem 12 reproduktorů, z toho hned dva 6,5" výškové reproduktory. Celý systém však můžete rozšířit až o 16 dalších externích reproduktorů a ozvučit si kompletně celou domácí místnost.

Bang & Olufsen Beosound Theater

K soundbaru bude možné zvlášť dokoupit i držák, ačkoliv samozřejmě i soundbar bude možné umístit na zeď. Onen držák je však kombinovaný pro stojan a televizi, je navíc motorizovaný a může se na dálku otáčet. Vždy si tak vše můžete nastavit dle aktuálních preferencí. Dojem kina bude tak takřka dokonalý. V motorizovaném držáku není problém skrýt veškerou kabeláž, estetický dojem tak bude také skvělý.

Soundbar Bang & Olufsen Beosound Theater se začne na vybraných trzích prodávat od 1. října ve verzi s látkovým potahem za 6 890 dolarů, což je v přepočtu více než 200 tisíc korun s daní. Pakliže byste chtěli dřevěné zpracování, připravte si ještě zhruba další 25 tisíc korun navíc.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze