Xiaomi představuje novou Quantum Dot televizi se 4K rozlišením a podporou Dolby Vision

2
Xiaomi představuje novou Quantum Dot televizi se 4K rozlišením a podporou Dolby Vision
Fotografie: Xiaomi
  • Televize je dostupná již od necelých 15 tisíc korun
  • Nechybí jí podpora Dolby Atmos a vestavěný systém Google TV

Xiaomi dnes kromě nových smartphonů představilo rovněž řadu televizorů Xiaomi TV Q2, která využívá technologii Quantum Dot Display. Televizor vybavený rozlišením 4K Ultra-HD má podle výrobce podtrhnout každý vizuální zážitek živými, realistickými barvami a plynulejšími přechody během rychlých scén pro špičkovou vizuální zábavu.

Xiaomi TV Q2

Společně s Dolby Vision a Dolby Atmos, výkonným audiovizuálním duem, a senzory okolního světla televizoru dokáže Xiaomi TV řady Q2 inteligentně rozpoznat jas prostředí a provést odpovídající úpravy obrazu a zároveň plynule zajistit dostatečný zvukový výkon.

Nemluvě o vestavěném systému Google TV, který divákům poskytne na míru vybraný obsah, slouží televizní řada také jako centrum pro ovládání chytré domácnosti s aplikací Google Asistent, díky které může každý ovládat části své domácnosti pouze hlasem. Řada je také vybavena předinstalovanou aplikací Xiaomi TV+, která divákům poskytuje více možností obsahu, od živého vysílání až po filmové trháky.

Xiaomi TV Q2

Řada Xiaomi TV Q2 bude k dispozici v prodeji od ceny 599 eur, tedy necelých 15 tisíc korun, prostřednictvím oficiálních kanálů společnosti Xiaomi.

Diskuze ke článku
Tomáš Vyhnálek
Tomáš Vyhnálek
Tak jak vidím, máme tu novou úžasnou technologii "Doby Vision".
V česku se zase máme na co těšit, svět to zatím nezná!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze