Zachyťte své oblíbené chvíle s novým Instaxem Square SQ1 od Fujifilm

Zachyťte své oblíbené chvíle s novým Instaxem Square SQ1 od Fujifilm
Fotografie: FUJIFILM
  • Instantní fotoaparát Instax nově v unisex kabátku potěší všechny věkové kategorie
  • V Česku a na Slovensku bude k dostání od konce září ve třech barevných provedeních

Japonský výrobce fotoaparátů a filmů Fujifilm uvede na český a slovenský trh nový analogový fotoaparát Instax Square SQ1. Pokud znáte jeho předchůdce, jistě víte, že ihned po vyfocení fotky sám vytiskne. S touto novinkou vám do rukou přistanou kvalitní snímky v populárním čtvercovém formátu.

Nástupce modelu SQ6 se liší jak přepracovaným designem, tak jednodušším ovládáním. Zapnete ho pouhým pootočením objektivu a díky funkci automatického nastavení scény fotografování nikdy nebylo jednodušší. Tato funkce umí sama rozpoznat úroveň okolního osvětlení a při jeho nedostatku scénu přisvětlí bleskem. Samozřejmostí je také selfie režim. Díky zrcátku na přední straně fotoaparátu můžete kontrolovat, jak vaše autoportréty budou vypadat.

FUJIFILM Instax SQUARE SQ1

S touto novinkou společnost cílila na vzhled ve stylu unisex, aby měli o produkt zájem i dospělejší zákazníci a muži. Instax Square SQ1 bude dostupný ve třech barevných provedeních – křídově bílé, cihlově oranžové a ledovcově modré. Kromě fotoaparátu přijdou do prodeje také nové čtvercové filmy Instax Square ve variantách Rainbow a Monochrome.

Pořizovací cena SQ1 činí 3 499 Kč (129,99 eur včetně DPH) a ke koupi bude už na konci září. Můžete si k němu přikoupit stejnobarevné kožené pouzdro s řemínkem za 499 Kč (18,99 eur včetně DPH).

Pouzdro na SQ1
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze