Žárovky Philips Hue jsou nově kompatibilní se Samsung SmartThings, potěší i hráče

1
Žárovky Philips Hue jsou nově kompatibilní se Samsung SmartThings, potěší i hráče
Fotografie: Philips
  • Hráče láká na nový LED pásek, který lze připnout na monitor
  • Zajímavá je funkce Mimic, jež má napodobit dění v domácnosti a odradit zloděje

V rámci veletrhu IFA 2022 představil své novinky také Philips Hue. Jednou z nich jsou designové žárovky s vysokým rozsahem jasu od 500 lumenů až na hodnotu 1 lumen. Zajímavostí těchto chytrých žárovek Philips Hue je také dostupnost v několika stylových tvarech.

Philips Hue

Philips také připravil novou funkci proti zlodějům, která napodobuje běžné dění v domácnosti, i když jste třeba odjeli na dovolenou. Světla se budou zapínat v průběhu noci i dne dle přání uživatele. Předností má být především „přirozenost“ používání světel, což by mělo zmást případné zloděje.

Philips Hue

Letošní prezentace byla však zaměřená i na hráče, pro které přichystal výrobce nový LED pásek s gradientním osvětlením. Světlo je synchronizované s děním na obrazovce během hraní her pomocí již dříve představené aplikace pro co nejlepší herní zážitek. Nasazení pásky je přitom velmi jednoduché, připne se zezadu na monitor a je možnost propojit i více pásků v případě herního setupu s více monitory vedle sebe. Philips ohlásil také spolupráci se značkou Corsair.

Philips Hue

Poslední novinkou je oznámení o propojení Philips Hue s platformou Samsung SmartThings, kdy bude přehrávání doprovázet synchronizované blikání/svícení žárovek.

Diskuze ke článku
Loxodonta Africana
Loxodonta Africana
Super. A teď jen záludná otázka - je možné nějak nastavit, aby se rozsvítilo konkrétní světlo Philip Hue, když někdo otevře dveře Samsung ledničky? Mě se nepodařilo zjistit, zda to jde nastavit a případně jak. Díky za případné rady

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze