Acer představuje tři nové herní monitory! Rozšiřují nabídku řad Predator a Nitro

Acer představuje tři nové herní monitory! Rozšiřují nabídku řad Predator a Nitro
Fotografie: Acer
  • Mezi novinkami najdeme herní monitory Predator XB273U NX, Predator XB323QK NV a Acer Nitro XV282K KV, které budou dostupné již od května
  • Disponují vysokou obnovovací frekvencí a jsou vhodné jak pro profesionální, tak pro příležitostné hráče

Acer rozšiřuje produkty v nabídce řad Predator a Nitro. Představil tři herní monitory, které jsou vhodné jak pro profesionály, tak pro příležitostné hráče, kteří hrají jen pro zábavu. Certifikace TÜV Rheinland Eyesafe zaručuje, že byly navrženy tak, aby vyzařovaly méně vysokoenergetického modrého světla než běžné LCD monitory.

Predator XB273U NX je určen pro hráče, kteří hledají špičkové herní zážitky. 27palcový displej je výjimečný WQHD panelem, obnovovací frekvencí 275 Hz a až 0,5ms dobou odezvy. Tyto faktory poskytují plynulý obraz bez trhání i za předpokladu, že na obrazovce budou závodit rychle jedoucí auta. Základní cena začíná na 1 179 eurech (37 350 Kč včetně DPH).

Predator XB273U NX

Predator XB323QK NV se pyšní 31,5palcovým UHD displejem, je kompatibilní s NVIDIA G-SYNC a má rychlou obnovovací frekvenci 144 Hz. Je zajímavý také technologií Acer Agile Splendor IPS a certifikátem VESA DisplayHDR 400. Cena začíná na 1 199 eurech (38 000 Kč včetně DPH). Oba monitory řady Predator XB3 jsou vybaveny komplexní sadou technologií Acer VisionCare 4.0, které pomáhají chránit oči uživatelů během delších herních sezení.

Predator XB323QK NV

Posledním herním monitorem je Acer Nitro XV282K KV s 4K UHD panelem, obnovovací frekvencí 144 Hz a 1ms dobou odezvy pro rychlé vykreslování snímků. Dostupný bude za cenu od 949 eur (30 000 Kč včetně DPH).

Acer Nitro XV282K KV
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze