Air New Zealand začala nabízet jeden z nejdelších letů z Aucklandu

Air New Zealand začala nabízet jeden z nejdelších letů z Aucklandu
Fotografie: pixabay.com
  • První let proběhne 17. září tohoto roku a již nyní lze zakoupit letenku
  • Cestující poletí do New Yorku 17 hodin a 35 minut
  • Létat se bude z Aucklandu 3krát týdně s Boeingem 787 Dremaliner

Dálková trasa bude spuštěna 17. září tohoto roku a poprvé v historii se cestující z Nového Zélandu mohou přímým letem dostat z Aucklandu do New Yorku. Tento let dává zároveň i naději, že se Nový Zéland brzo znovu otevře cestovnímu ruchu. Let bude provozován 3krát týdně s letadlem Boeing 787 Dreamliner, letenky už je možné zakoupit na stránkách letecké společnosti.

Cestující stráví ve vzduchu celkově 17 hodin a 35 minut. Tímto časem se let přidává k těm nejdelším na světě. „Posledních několik let jsme neuvěřitelně tvrdě pracovali na tom, aby se tato služba na ultradlouhé vzdálenosti stala realitou. Abychom zajistili, že zákazníci přiletí do New Yorku svěží, hodně jsme přemýšleli o zážitku na palubě a týmy nepřetržitě pracují na tom, aby to byl skvělý zážitek,“ uvedl generální ředitel Air New Zealand Greg Foran.


Air New Zealand již provozuje několik přímých letů do Spojených států. Dle cnn.com létají například do Chicaga, Honolulu, Houstonu, Los Angeles a San Francisca. Nejdelší let je v současné době mezi Singapurem a letištěm JFK, který provozuje Singapore Airlines. Cestují při tomto letu stráví ve vzduchu téměř 18 hodin.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze