Alza spouští prodej trvanlivých potravin

Alza spouští prodej trvanlivých potravin
Fotografie: pixabay.com
  • Novinkou v nabídce firmy jsou potraviny jako rýže, těstoviny, mouka, konzervy, cereálie, luštěniny, sója, sterilovaná zelenina nebo různé sypké směsi
  • V současné době je nabídka platná pouze pro ČR, v plánu je i zahájení na Slovensku
  • Nákup lze vyzvedávat v AlzaBoxech

Alza.cz. v rámci současné situace pomáhá všem, kteří nakupují v bezpečí z domova a historicky poprvé po 25 letech zalistovala v rámci dočasného pilotu vybrané trvanlivé potraviny. Snaží se tak vyhovět požadavku svých zákazníků se zájmem o bezkontaktní doručení potravin a možnost nakoupit pro své rodiče a prarodiče na dálku s doručením až domů.


Uvědomujeme si, že nakupování přes internet nyní může pomoci všem domácnostem lépe dodržovat přísná bezpečnostní opatření. Přestože i v Alze procházíme extrémně náročným obdobím, kdy jsou všechny systémy maximálně zatíženy, snažíme se zákazníkům co nejvíce pomoci a vyjít jim vstříc nejen bezpečnostními opatřeními, ale i rozšířením nabídky, která u nás není běžná,“ uvedl Petr Bena, obchodní ředitel Alza.cz.

Nově tak firma zalistovala položky typu rýže, těstoviny, mouka, konzervy (krůtí maso, houbový guláš, lečo s klobásou, maďarský guláš, špagetka, atd.), cereálie, luštěniny, sója, sterilovaná zelenina nebo různé sypké směsi (typu bramborové knedlíky). Sortiment se bude v nadcházejících dnech rozšiřovat o další druhy trvanlivých potravin. Zařazeny jsou pouze vybrané produkty, které je firma schopna skladovat v požadovaných podmínkách a přepravovat k zákazníkům standardní cestou bez nutnosti chlazení či jiného speciálního režimu.

Kromě nově zalistovaných trvanlivých potravin firma do kategorie přehledně zařadila i dříve nabízené produkty typu káva, zdravá výživa, jídlo na cesty, dětská výživa, doplňky stravy (vitamíny, minerály), sportovní nebo alternativní strava. Celkově tak sortiment nyní obsahuje více než 1 200 druhů zboží.

Nabídka trvanlivých potravin je nyní platná pouze pro Českou republiku, nicméně společnost dodává, že usilovně pracuje na zahájení prodeje i na Slovensku. Nákup tohoto sortimentu je možné kombinovat s běžnými nákupy na Alze a lze je vyzvedávat i v široké síti AlzaBoxů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze