Česká televize spouští novou aplikaci k extralize ledního hokeje pro HbbTV

Česká televize spouští novou aplikaci k extralize ledního hokeje pro HbbTV
Fotografie: ceskatelevize.cz
  • Česká televize rozšiřuje nabídku služeb pro televizory připojené k internetu
  • Hybridní aplikace Tipsport Extraliga přináší aktuální informace k právě vysílaným přenosům, soupisky hráčů, jejich profily včetně fotek i statistiky související s jednotlivými zápasy

Nově spuštěná aplikace, o které se lze dočíst na ceskatelevize.cz, funguje ve dvou režimech, buď jako podrobná verze vyplňující celou obrazovku, nebo jako pomocník při sledování aktuálního televizního vysílání, kdy v pravém dolním rohu ukazuje průběžné výsledky ze všech zápasů kola.

Extraliga HbbTV

Tipsport Extraliga nabízí podrobné informace o jednotlivých hráčích i o každém zápase nejvyšší hokejové soutěže, zejména online data o průběhu utkání – o počtu střel na branku, zblokovaných střelách, o vhazování a jeho úspěšnosti i o trestných minutách. Divák má k dispozici také kompletní přehled všech kol a celou řadu dlouhodobých statistik – soupisky, kanadské bodování, pořadí střelců a nahrávačů, statistiky brankářů apod.

Česká televize poskytuje služby hybridního vysílání od května 2012, měsíčně je využívá více než půl milionu diváků. Na platformě HbbTV nabízí například přístup k archivu, předpovědi počasí, průvodce programem i oblíbenou aplikaci Panorama.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze