Co sledovat tento víkend? Čeká na vás krimi seriál, nová reality show a dokument

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Co sledovat tento víkend? Čeká na vás krimi seriál, nová reality show a dokument
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Netflixu vyšla nová řada Nevyjasněných záhad
  • V nabídce je také romantická komedie
  • A Max nabízí dokument Discovery o bouřích a hurikánech

Je tu pátek a s ním i pravidelná dávka tipů na filmy a seriály, které můžete zhlédnout na Maxu a Netflixu. Max kromě olympijských her nabízí i nový seriál z produkce Discovery a Netflix láká na krimi seriál, reality show i romantický film.

Příručka k vraždě pro mladé holky

Pip je středoškolačka, která si jako svůj školní projekt vybere vyřešení vraždy, která se v malém městečku odehrála před pěti lety. Andie Bell byla zavražděna a její tělo se nikdy nenašlo. Obviněný byl tenkrát její přítel Sal, který si nakonec vzal život. Pip je ale přesvědčená, že on to nebyl a chce odhalit pravdu. Dá se tak dohromady s jeho mladším bratrem, aby společně odhalili skutečného vraha, který ale rozhodně nechce, aby se na něj přišlo.

V epicentru bouře

Max nabízí nový dokumentární seriál z produkce Discovery, který vám ukáže, jak může být počasí ničivé. Aktuálně jsou zveřejněny dva díly, které vám ukážou ničivá tornáda, která za sebou zanechala jen spoušť a superbouři Derecho, která v roce 2020 prošla hned několika státy USA. Uvidíte svědecké výpovědi toho, co se doopravdy dělo, i videa, která natáčeli svědci, jež se ocitli uprostřed těchto bouří.

Něco nového

Kenya McQueenová je mladá černoška, která pracuje pro úspěšnou firmu. Její kamarádky i rodina ji neustále nutí k tomu, aby si někoho našla. Rozhodne se tak pro rande naslepo, kde se ale objeví běloch. Kenya nikdy nepřemýšlela nad tím, že by chodila s mužem jiné rasy, a tak jej slušně odmítne. Pak se s ním ale potká znovu u přítelkyně, kde zjistí, že pracuje jako zahradník a najme si ho pro rekonstrukci zahrady. Postupně se tak mezi nimi začne vytvářet vztah. Do něj ale jednoho dne vstoupí další muž, který je černoch stejně jako Kenya. Ta se tak bude muset rozhodnout, zda dá přednost lásce nebo rozumu.

Láska je slepá: Mexiko

Netflix uvedl tento týden novou sérii Láska je slepá a tentokrát se reality show vydala do Mexika. Muži a ženy projdou experimentem, kdy se navzájem poznávají bez toho, aniž by se viděli. Sbližují se tak pouze na základě vzájemné konverzace. Ti, kteří mají za to, že by jim to mohlo ve skutečném životě fungovat, se následně setkají tváří v tvář a na zkoušku spolu začnou žít. Experiment končí tím, že se páry sejdou u oltáře a mají si říci ano.

Láska je slepá

Nevyjasněné záhady

V pořadí čtvrtou sérii uvedl tento týden Netflix. Pokud vás zajímají neobjasněné vraždy a záhadné bytosti, pak vás tento seriál rozhodně zaujme. Vyšetřovatelé budou zjišťovat, co přesně se stalo a kdo mohl být pachatelem. Hned v prvním díle vám historici přiblíží vraždy Jacka Rozparovače, který nebyl nikdy dopaden. V posledním díle se pak vyšetřovatelé zaměří na paranormální jevy, jelikož budou řešit okřídleného tvora podobného člověku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze