DC Films spojí síly s HBO Max

DC Films spojí síly s HBO Max
Fotografie: unsplash.com
  • Minulý týden HBO Max odvysílalo v premiéře Wonder Woman 1984
  • DC Films plánuje od roku 2022 vydat čtyři filmy ročně
  • Z toho jeden nebo dva filmy odvysílá HBO Max

Po odvysílání filmu Wonder Woman 1984 poskytl prezident DC Films, Walter Hamada, rozhovor pro New York Times, aby prozradil, co v příštích letech studio plánuje. Počínaje rokem 2022 společnost plánuje vydávat každý rok až čtyři filmy, z toho jeden nebo dva budou exkluzivně vysílané na HBO Max.

Nová strategie DC bude taková, že budou existovat dva filmové vesmíry, které se budou prolínat: DC Extended Universe (DCEU) a DC Films multiverse. Filmy jako Joker a The Batman budou existovat jako součást multivesmíru DC Films, který se bude skládat z jednotlivých příběhů založených na postavách DC. Naopak filmy jako Wonder Woman, Shazam!, Aquaman, Flash a chystané filmy o Supermanovi a Green Lanternovi spadají pod DCEU. To znamená, že ve stejnou dobu mohou existovat dva různí Batmani: Robert Pattinson může mít své vlastní dobrodružství ve filmu Batman a Ben Affleck nebo nový herec může hrát Bruce Wayna v DCEU.


DC Films také plánuje uvedení jednoho nebo dvou filmů přímo na HBO Max. Filmy, které chce uvést touto cestou, jsou ty, které považují za riskantnější projekty a výnosy z nich nebudou zrovna vysoké. Pomohou však posílit počet předplatitelů HBO Max. Možnými kandidáty jsou filmy jako Batgirl nebo Static Shock, ale ještě nejsou potvrzeny.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze