Jaké filmy a seriály sledují Češi?

To nejlepší z HBO Max
Jaké filmy a seriály sledují Češi?
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály na HBO Max
  • Nejsledovanějším filmem je nyní snímek Bez kalhot: Poslední tanec

Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály streamovací platformy HBO Max. Umístily se na prvních příčkách úplné novinky, nebo již známé příběhy? Pojďme se na váš výběr podívat.

Nejsledovanější filmy

Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike's Last Dance)


Třetí a poslední díl filmu Bez kalhot natočil režisér a kameraman Steven Soderbergh. Scénář napsal Reid Carolin. V hlavní roli se i potřetí představil Channing Tatum. Dále ve filmu hrají Salma Hayek, Caitlin Gerard, Alan Cox, Christopher Villiers, Vicki Pepperdine, Ayub Khan-Din a Nancy Carroll. Původně měl být snímek uveden pouze na streamovací platformě HBO Max, ale filmové studio Warner Bros. Pictures se nakonec rozhodlo jej uvést v kinech. Premiéra proběhla 9. února 2023.

Magic Mike Lane opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Vydává se do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace.

Tento film je zcela a úplně pro dámské publikum. Už po prvních pěti minutách sledování nebudete moct odtrhnout oči od obrazovky. Magic Mike se opět představil v celé své kráse.

Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike\'s Last Dance)

Všichni svatí mafie (The Many Saints of Newark)


Dramatický snímek natočil režisér Alan Taylor a scénář napsali David Chase a Lawrence Konner. Ve filmu se představili Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Vera Farmiga, Jon Bernthal, Corey Stoll a další. Film byl současně vydán na HBO Max a v kinech, a to 1. října 2021.

Prequel k seriálu Rodina Sopránů se odehrává v jedné z nejbouřlivějších epoch v dějinách Newarku, kdy povstávají soupeřící gangsteři a zpochybňují nadvládu mocné zločinecké rodiny DiMeových nad rasově rozděleným městem.

Toto téma mi není úplně blízké. O to horší pak je, když je snímek nudný. Určitě si najde své publikum, ale já do něj patřit nebudu.

Všichni svatí mafie (The Many Saints of Newark)

Shazam! Hněv bohů (Shazam! Fury of the Gods)


Akční film, který natočil režisér David F. Sandberg na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics. V hlavní roli se představil Zachary Levi. Dále pak Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Helen Mirren a Lucy Liu. Jedná se o 12. snímek ze série DC Extended Universe. Premiéra proběhla 16. března 2023.

Billy Batson a jeho nevlastní sourozenci se stále učí skloubit životy teenagerů s kariérou superhrdinů. Když však na Zemi dorazí trojice pomstychtivých bohyň, Billy a jeho rodina jsou vrženi do boje nejen o superschopnosti, ale i o osud celého světa.

Shazam mě baví. Nesmíte od tohoto superhrdiny čekat něco vážného. Jedná se spíše o rodinou komedii pro každého.

Shazam! Hněv bohů (Shazam! Fury of the Gods)

Nejsledovanější seriály

Idol


Dramatický seriál, na jehož výrobě se podíleli Sam Levinson, Abel „The Weeknd“ Tesfaye a Reza Fahim. Seriál natočili Amy Seimetz a Sam Levinson, který napsal scénář. V hlavní roli se představila Lily-Rose Depp. Ve vedlejších rolích hrají The Weeknd, Troye Sivan, Debby Ryan, Karl Glusman, Rachel Sennott, Steve Zissis, Hari Nef, Anne Heche, Jane Adams a další. Sam Levinson uvedl, že se tento seriál odehrává ve stejném vesmíru jako Euphoria, který také vytvořil. Idol měl premiéru mimo soutěž na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes 22. května 2023. Na HBO Max se začal vysílat 4. června 2023 a sklidil smíšené ohlasy.

Seriál se odehrává ve světě hudebního průmyslu a sleduje samozvaného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s vycházející popovou hvězdou.

Upřímně nevím, co zatím říct. Viděla jsem pouze první díl a jsem stejně v šoku jako při sledování Euphorie. Hned z prvního záběru je poznat, že na tomto seriálu pracoval stejný tvůrce.

Idol

Sektor (Industry)


Dramatický seriál vytvořili Mickey Down a Konrad Kay. Na natáčení pracovalo několik režisérů a scénáristů. V seriálu hrají Conor MacNeill, Priyanga Burford, Marisa Abela, Myha'la Herrold, David Jonsson, Harry Lawtey, Ken Leung a další. Na HBO Max se můžete podívat na první dvě série. V letošním roce by měla vyjít třetí.

Seriál Sektor zasazený do vzrušujícího světa mezinárodních financí sleduje skupinu ambiciózních dvacátníků, kteří se snaží budovat svou kariéru a budoucnost. Mladí absolventi soutěží o omezenou nabídku stálých pracovních míst v jedné z předních londýnských investičních bank.

Zajímavý seriál, ve kterém se dozvíte mnoho věcí z bankovního sektoru, které jste možná nevěděli. I když vám některé postavy mohou být nesympatické, stejně se budete dívat dál.

Sektor (Industry)

Klikař Hank (Lucky Hank)


Americký komediální seriál, který vytvořili Paul Lieberstein a Aaron Zelman na motivy knižní předlohy Straight Man od autora Richarda Russo. Scénář napsali Paul Lieberstein, Aaron Zelman a Emma Barrie. V hlavní roli se představil Bob Odenkirk. Dále v seriálu hrají Olivia Scott Welch, Mireille Enos, Diedrich Bader, Suzanne Cryer, Sara Amini, Cedric Yarbrough a další. Seriál vyšel 19. března 2023.

Jde o příběh Hanka Deverowa mladšího, profesora, který je lapený mezi úmornou prací na podfinancované vysoké škole v Pensylvánii, svou ženou Lily a sebestředným učitelským sborem na katedře anglického jazyka, kterou vede.

Bob Odenkirk je skvělý herec a tato role je jen další v řadě mezi těmi, které to dokazují. Seriál je pohodový a humorný.

Klikař Hank (Lucky Hank)
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze