Jaké filmy a seriály sledují Češi?

To nejlepší z HBO Max
Jaké filmy a seriály sledují Češi?
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály na HBO Max
  • Nejsledovanějším filmem je nyní snímek Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike's Last Dance)

Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály streamovací platformy HBO Max. Umístily se na prvních příčkách úplné novinky, nebo již známé příběhy? Pojďme se na váš výběr podívat.

Nejsledovanější filmy

Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike's Last Dance)


Třetí a poslední díl filmu Bez kalhot natočil režisér a kameraman Steven Soderbergh. Scénář napsal Reid Carolin. V hlavní roli se i potřetí představil Channing Tatum. Dále ve filmu hrají Salma Hayek, Caitlin Gerard, Alan Cox, Christopher Villiers, Vicki Pepperdine, Ayub Khan-Din a Nancy Carroll. Původně měl být snímek uveden pouze na streamovací platformě HBO Max, ale filmové studio Warner Bros. Pictures se nakonec rozhodlo jej uvést v kinech. Premiéra proběhla 9. února 2023.

Magic Mike Lane opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Vydává se do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace.

Tento film je zcela a úplně pro dámské publikum. Už po prvních pěti minutách sledování nebudete moct odtrhnout oči od obrazovky. Magic Mike se opět představil v celé své kráse. A nakonec zjistíte, že se tentokrát nejedná pouze o nahá těla, ale že si i tento krasavec konečně zaslouží šťastný konec.

Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike\'s Last Dance)

Flash (The Flash)


Fantasy snímek Flash natočil režisér Andy Muschietti na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics. Scénář napsal Christina Hodson. V hlavní roli se představil herec Ezra Miller. Dále ve snímku hrají Ben Affleck, Michael Keaton, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Maribel Verdú a Ron Livingston. Jedná se o třináctý snímek série DC Extended Universe. Premiéra proběhla 16. června 2023.

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností.

Nemohu si pomoct, ale nebavilo mě to, stejně jako mě nebavil Aquaman a Wonder Woman. Ani Ezra Miller se mi v této roli nelíbí. Nejlepší Flash je podle mě Grant Gustin a je opravdu velká škoda, že nebyl do hlavní role obsazen.

Flash (The Flash)

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (I Wanna Dance with Somebody)


Životopisný hudební film natočil režisér Kasi Lemmons. Scénář napsal Anthony McCarten. Snímek je založený na životě a kariéře americké zpěvačky a herečky Whitney Houston. Hlavní roli si zahrála Naomi Ackie. Dále se ve filmu představili Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams a Clarke Peters. Snímek získal průměrné reakce kritiků. Premiéra proběhla 23. prosince 2022.

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob.

Mám velice ráda životopisné snímky tohoto typu. Zábavným způsobem se dozvíte o slavných osobnostech mnoho informací, o kterých jste doposud netušili. Navíc herečka v hlavní roli je skvělá a po chvilce sledování vám bude připadat, že sledujete opravdovou Whitney Houston.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (I Wanna Dance with Somebody)

Nejsledovanější seriály

Miliardy (Billions)


Americký dramatický seriál, který vytvořili Brian Koppelman, David Levien a Andrew Ross Sorkin. Na natáčení a psaní scénářů se podílelo více režisérů a scénáristů. Seriál má už sedm řad, kdy první série měla premiéru 17. ledna 2016. V Česku byl seriál uveden na stanici HBO 3. V seriálu se představili Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste a další.

Drama o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Geniální král spekulativních investičních fondů Bobby Axe Axelrod a drzý státní zástupce Chuck Rhoades hrají nebezpečnou hru, v níž jde o miliardy. A vítěz bere vše!

Skvělý seriál ze světa financí, který si drží po celých sedm sérií skvělou energii. Je to téma, které mi není úplně blízké, ale zpracováním mě velice baví, a to hlavně díky hercům, kteří v tomto seriálu vystupují.

Miliardy (Billions)

A jak to bylo dál... (And Just Like That...)


Americký seriál, který je pokračováním ikonického seriálu Sex ve městě. Příběh se odehrává jedenáct let po snímku Sex ve městě 2. Tvůrci seriálu jsou Michael Patrick King a Darren Star. Na natáčení se podílelo několik režisérů. V hlavních rolích se opět představili Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixonová, Kristin Davis, Mario Cantone, Evan Handler, David Eigenberg a na malou chvíli také Chris Noth. Druhá série měla na HBO Max premiéru 22. června 2023. A aktuálně je ke zhlédnutí sedm z jedenácti dílů.

Nové pokračování opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie, Mirandy a Charlotte na jejich složité životní cestě po padesátce.

Seriál Sex ve městě zbožňuji, je tak nadčasový, že je úplně jedno, jestli jste ho sledovali před dvaceti lety nebo právě teď. Každý fanoušek je zvědavý, jak to s životy oblíbených postav bylo dál. V nových dílech se řeší aktuální společenské problémy. To může některým přijít trochu moc, ale to je dnešní doba a tyto věci k tomu teď patří.

A jak to bylo dál... (And Just Like That...)

Věž (The Tower)


Kriminální seriál natočili režiséři Jim Loach a Faye Gilbert podle knižní předlohy autorky Kate London. V seriálu hrají Gemma Whelan, Jimmy Akingbola, Tahirah Sharif, Emmett J. Scanlan, Karl Davies, Michael Karim, Harriet Webb, Robin Morrissey a další. Aktuálně jsou na HBO Max ke zhlédnutí dvě série. První měla premiéru v roce 2021 a má pouze tři díly, druhá pak obsahuje čtyři epizody.

Detektivové Sarah Collinsová a Steve Bradshaw vyšetřují vraždu policejního důstojníka aHadleyho Matthewse a patnáctileté libyjské uprchlice Fary Mehenniové. Vše nasvědčuje tomu, že oba skočili ze střechy věžáku Portland Tower.

Velice napínavá detektivní série s velice pozitivními ohlasy. Nenechte se odradit tím, že se jedná o minisérii, hravě vám vynahradí plnohodnotný seriál.

Věž (The Tower)
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze