Druhá část sci-fi snímku Duna a dokument o drsných podmínkách elitních jednotek

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
Druhá část sci-fi snímku Duna a dokument o drsných podmínkách elitních jednotek
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max nabízí sci-fi Duna: část druhá
  • Na Netflixu můžete zhlédnout dokument o prodeji luxusních nemovitostí v Londýně
  • A děti si mohou pustit seriál Jurský svět: Teorie chaosu

Poslední květnový týden si pro nás Max a Netflix připravily několik filmových hitů, které by neměli uniknout vaší pozornosti. Na své si přijdou příznivci sci-fi, i dětští diváci. Kromě toho se můžete podívat i na dokument, kde vám vysloužilí vojáci ukáží, jak se cvičí ty nejlepší vojenské jednotky na světě.

Nejdrsnější speciální jednotky světa

Zajímalo vás někdy, co všechno musí bojové jednotky po celém světě zvládnout, aby odhalily a dopadly nepřítele? Netflix vám nyní nabídne podívat se na jejich práci z blízka. Tří bývalí vojáci ze speciálních jednotek se napříč celým světem dostanou k těm nejelitnějším jednotkám na světě a společně s nimi si projdou tréninky, které je připravují na nejrůznější situace. Uvidíte tak, jak se bojuje v poušti, v džungli, na vodě, v horách, ale i v ulicích města.

Atlas

Agentka Atlas Sheperd již téměř 30 let hledá umělou inteligenci Harlan. Původně byl vytvořený pro to, aby pomáhal lidem. Jenže zneužil svoje schopnosti k tomu, aby téměř zničil celý svět. Před dopadením utekl na planetu GR-39, která není pro lidi příliš obyvatelná. Nezbývá ale nic jiného, než se ho vydat hledat a zničit. Agentka po zkušenostech nevěří žádné umělé inteligenci a chce vše vyřídit bez ní. Jenže to pro Harlanovo dopadení bude muset změnit. Ještě před příletem na planetu je po napadení vesmírné lodi nucena vstoupit do obrovského robota s AI, se kterým bude muset komunikovat.

Duna: Část druhá

Duna: Část druhá

V úterý se změnila streamovací platforma HBO Max na Max a jako přivítání si připravila druhou část Duny. Můžete se tak podívat na Paula Atreidese, jak se společně se svojí matkou přidá ke kmenu Fremenů. Ti bojují proti vojsku Harkonnenů na planetě Arrakis. Paul chce nastavit znovu mír, a navíc chce pomstít otcovu smrt. Společně se tak vydají na poslední boj proti Harkonnenům, aby byl navždy nastolen mír. V hlavní roli uvidíte Timothéeho Chalamata a Zendayu.

Jurský svět: Teorie chaosu

Seriál na Netflixu navazuje na původní Jurský svět: Křídový kemp. Parta šesti kamarádů přežila rok na pustém ostrově s dinosaury. Od události uběhlo už několik let, ale Darius se neustále snaží dopadnout allosaura, který zabil jejich kamarádku Brooklynn. Jenže postupně začíná vyplouvat na povrch, že její smrt nejspíše nebyla jen náhoda, ale že partu kamarádů se snaží někdo úmyslně zabít. Všichni se tak budou muset opět sejít a společně přijít na to, kdo se jich chce zbavit a hlavně proč.

Londýn na prodej

Chcete vědět, jak se prodávají nemovitosti za miliony liber? Daniel Daggers má 25 let zkušeností s prodejem nemovitostí a nyní si založil vlastní realitní kancelář, do které si vybral ty nejlepší makléře a zaměřuje se na prodej těch nejluxusnějších rezidencí v Londýně. V seriálu můžete sledovat pozadí prodeje, vztahy na pracovišti, ale i jak se získávají noví klienti a kolik dřiny za tím vlastně stojí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze