HBO Max se změnilo na Max. Jaké jsou ty nejdůležitější rozdíly?

HBO Max se změnilo na Max. Jaké jsou ty nejdůležitější rozdíly?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Pokud jste doposud využívali službu HBO Max, aplikace vás vyzve ke stažení nové
  • Max rozšířil nabídku a změnil systém vyhledávání
  • Můžete si tak pustit například dokumenty z Discovery nebo Letní olympijské hry v Paříži

Od dnešního dne se změnila streamovací platforma HBO Max na Max. Pokud jste doposud měli předplatné HBO Max, nic nemusíte dělat, změna proběhne automaticky. Pro vás to znamená jediné – budete mít na výběr z více titulů za stejnou cenu. Počítejte ale s tím, že při prvním spuštění vás aplikace HBO Max vyzve ke stažení nové a budete se muset znovu přihlásit. Na televizi nám ale stažení nové aplikace Max i s přihlášením zabralo jen pár minut.

Max slibuje seriály i filmy od Warner Bros., animáky z Cartoon Network a zfilmované komiksy od DC tak jako doposud, ale navíc přibudou televizní kanály, které jsou u diváků oblíbené. Patří mezi ně Discovery, TLC nebo HGTV. A na své si přijdou i milovníci sportu – Max nabídne sledování celé Olympiády 2024 v Paříži nebo Tour de France 2024.

Čím se Max mění od HBO Max?

Max bude mít rozšířenou knihovnu, kde budeme moci najít prakticky vše – od reality show, přes nejrůznější soutěže, sportovní přenosy, dokumenty, až po seriály a filmy rozdělené podle žánrů. Rozdíl bude také v tarifech a cenách, o kterých jsme vás již informovali dříve. Max slibuje i lepší vyhledávání, což můžeme potvrdit. V tomto případě ale záleží na vašich preferencích.


Nově uvidíte v horní části obrazovky pět základních rozdělení – Domů, Seriály, Filmy, HBO a Sport. Pod každou nabídkou je ještě další selekce dle doporučení, těch nejsledovanějších, podle žánru a dalších. Rozdělení je opravdu podrobné a pokud třeba nevíte, co si pustit, nové vyhledávání vám to jednoznačně usnadní. Domovská stránka pak lehce připomíná konkurenční Netflix – tedy co se týče rozložení. Hned první se vám nabízejí tituly doporučené pro vás dle historie sledování a pod touto nabídkou následují filmy a seriály, které nebyly zhlédnuty celé.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze