Eddie Murphy znovu jako policajt Axel Foley a strhující bitva dvou monster

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Eddie Murphy znovu jako policajt Axel Foley a strhující bitva dvou monster
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí další pokračování Axela Foleyho jako detektiva z Beverly Hills
  • V nabídce je také dokument o muži, který daruje sperma po celém světě
  • A Max nabízí film Godzilla x Kong: Nové impérium

První červencový týden si pro nás streamovací platformy nachystaly novinky, které filmoví fanoušci určitě nevynechají. Max uvede legendární souboj Godzilly a Konga a Netflix nabídne akční komedii s Eddiem Murphym. V nabídce jsou ale i další filmy a seriály.

Policajt v Beverly Hills: Axel F

Uběhlo už 40 let od prvního filmu Policajt z Beverly Hills, kdy Axel Foley honil padouchy za jakoukoliv cenu. Nyní se Axel vrací do Beverly Hills, aby pomohl kamarádovi Billymu, který ho požádal o pomoc. A při řešení případu si opět nebude dělat hlavu s tím, kolik aut zničí nebo kolik zákonů poruší. Na akční komedii s Eddiem Murphym se můžete podívat na Netflixu od středy.

Šílená noc

Od neděle bude na Netflixu dostupný akční thriller smíchaný s komedií s Davidem Harbourem, kterého znáte ze Stranger Things. Ten hraje opravdového, ale trochu cynického Santa Clause, který je už svojí prací znechucen, jelikož na něj moc lidí už nevěří. Nebýt jedné holčičky, která v něj stále věří, strávil by Vánoce pravděpodobně v baru. Když jí jde ale dát dárky pod stromeček, zjistí, že dům přepadl gang, který se chce dostat do rodinného trezoru. Nezbyde mu tak nic jiného, než s lupiči bojovat.

Šílená noc

Godzilla x Kong: Nové impérium

Od 4. července se můžete na Maxu podívat na ohromující bitvu monster. Kong bude muset spojit síly s Godzillou, aby společně zachránili svět před obřími primáty žijící v podzemí, kterým velí King Scara. Zatímco Godzilla ovládá povrch Země, Kong velí podzemí. Jejich chatrné spojenectví ale bude muset tuto bitvu vydržet.

Jeden otec, tisíc dětí

Nový britský dokumentární seriál uvede Netflix ve středu. Muž z Nizozemska se stane známým prakticky po celém světě, jelikož daruje sperma v nejrůznějších státech. Stovky žen tak odnosily jeho děti, což může být v budoucnosti problém. Matky těchto dětí se tak spojí a chtějí situaci řešit, aby už tento muž neměl další potomky. Naráží však na systém, který vlastně nemá žádná pravidla ohledně dárcovství.

Mr. & Mrs. Smith

Tento film sice nepatří mezi novinky, ale určitě stojí za zmínku. Brad Pitt a Angelina Jolie hrají manželský pár, který je na první pohled dokonalý. Jenže oba dva pracují jako nájemní vrazi pro jiného zaměstnavatele. Všechno by bylo v pořádku, kdyby nedostali za úkol zlikvidovat se navzájem. Oba nejdříve dělají, že o ničem neví, následně se odehraje otevřená válka. Akční snímek můžete od dnešního dne sledovat na Netflixu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze