Fusion-Drone, nová dimenze mobility

Fusion-Drone, nová dimenze mobility
  • Díky modelům Fusion-Drone se začnete na mobilitu dívat ze zcela nového úhlu
  • Studie zatím pracuje se dvěma modely
  • Kdy se projekt stane skutečností zatím není známo

Představte si, že cestujete světem doslova od dveří ke dveřím, bez jakýchkoliv přestupů a dopravních zácp, zkrátka kdykoli a kamkoli 10× rychleji než kdy předtím. Budoucnost se nyní přiblížila mílovými kroky s vizí Fusion-Drone, kombinující dron, automobil a letadlo.

Fusion-Drone je průkopnická inovace. Jedná se o celosvětově jedinečnou jednodílnou konfiguraci v kombinaci s maximální kompaktností. Tento dopravní prostředek by měl zvládnout i nejsložitější letecké manévry, které doteď mohla provádět pouze ta nejlepší proudová letadla. Fusion-Drone kombinuje výhody všech známých dopravních prostředků.

Vybrat si můžete mezi Fusion 600 pro 2 osoby s rozsahem doletu i dojezdu 1 000 kilometrů při rychlosti až 460 km/h, nebo Fusion Turbo pro 1 pasažéra s možností svislého vzletu i přistání a cestování rychlostí až 800 km/h.

Fusion-Drone

S Fusion Turbo můžete cestovat z příměstských domů přímo do kanceláře ve městě a zaparkujte přímo před kanceláří. S vertikálním vzletem a přistáním je Fusion Turbo ideální pro městské „dojíždění“. Díky své jednodílné konfiguraci má rozpětí křídel jen 2,5 m, což umožňuje přistání kdekoli chcete. Další možnosti, jak jej využít, jsou prakticky neomezené. Díky autonomii a schopnosti zkrátit běžně hodinovou cestu na pětiminutovou se perfektně hodí jako taxi, sanitka nebo policejní či hasičské vozidlo.

Díky pozoruhodné operační vzdálenosti je Fusion 600 ideální pro výlety do vzdálených destinací, a to dokonce s doprovodem, protože jde o dvoumístný dopravní prostředek.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze