Internetová TV Kuki k Vánocům nadělila divákům stovky filmů a pohádek

Internetová TV Kuki k Vánocům nadělila divákům stovky filmů a pohádek
Fotografie: Kuki
  • Filmy jsou dostupné od 6. prosince 2021 do 30. ledna 2022
  • Celkem jde o 450 snímků

Česká klasika, hrané i kreslené pohádky nebo komedie, které trhají bránice. Internetová televize Kuki všem svým zákazníkům pod stromeček věnovala předčasný dárek v podobě vánoční nadílky filmů a pohádek. Jsou rozdělené do 6 tematických sbírek a v Kuki budou dostupné od 6. prosince 2021 do 30. ledna 2022. Na diváky čeká celkem 450 snímků.

Diváci si už od léta o vánoční nadílku filmů psali, s radostí tak pokračujeme v oblíbené tradici z předchozích let. Jedná se již o 6. ročník akce, v rámci které mohou naši zákazníci během prosince a ledna zdarma sledovat filmy různých žánrů a také pohádky. Vybírali jsme je tak, aby se pobavila celá rodina,” říká Vladimír Tovarňák, vedoucí prodeje Kuki.

Kuki

V minulých letech Kuki zpřístupnila každou adventní neděli jednu tematickou sbírku, tentokrát diváci dostanou nálož všech najednou. Budou tak mít celé 2 měsíce přístup ke kompletní nadílce filmů. Každá sbírka obsahuje 75 snímků, filmy jsou k dispozici po spuštění televize hned na začátku nabídky, a to v řádku s označením DÁREK.

Od akčňáků až k Patu a Matovi

Že bude s televizí Kuki během Vánoc o zábavu postaráno, napovídají i jména jednotlivých tematických sbírek. Nesou názvy Hezky česky (české a slovenské filmy), Lásky čas (romantika), Smích povolen (komedie), Akční jízda (akční filmy), V říši divů (kreslené příběhy) a Bylo nebylo (české pohádky).

Co se konkrétních titulů týče, mohou se diváci těšit například na filmy Černí baroni, La La Land, Můj soused zabiják nebo Šílený Max. Děti pak potěší Malý princ, Pat a Mat ve filmu i pohádka Čertí brko. „O vánočních svátcích navíc do sbírky Bylo nebylo přidáme nejnovější české pohádky, které budou mít letos na Vánoce premiéru v televizi,” doplňuje Tovarňák.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze