Jak prožít Valentýn v času koronaviru?

Jak prožít Valentýn v času koronaviru?
Fotografie: unsplash.com
  • V neděli nás čeká svátek zamilovaných
  • Máme pro vás pár tipů, jak strávit Valentýn v době pandemie

Letošní rok nepřeje ani svátku zamilovaných. Loni touto dobou muži plánovali, kam vezmou své drahé polovičky na večeři. Zda půjdou do kina na romantický film, nebo na koncert oblíbeného interpreta. To vše nám ale za poslední rok korona vzala. Kdo z nás si vzpomene na poslední prožité rande a víme vůbec ještě, jak se seznámit s někým novým? Valentýn se blíží a lidé si lámou hlavu, jak ho letos stráví. Také si nevíte rady? Připravili jsem si pro vás pár nápadů, kterými se můžete nechat inspirovat.

Romantická večeře z pohodlí domova

Každému z nás už určitě chybí možnost se hezky obléknout a vyrazit do restaurace na úžasné jídlo. Ale to všechno přece můžeme i doma. Vzít si hezké šaty, zapálit pár svíček a nachystat stůl jako v restauraci. A pokud se vám nechce vařit, většina restaurací v této době využila možnost jídlo rozvážet, takže si vaše oblíbené jídlo můžete objednat.

Domácí kino

Věděli jste, že některá kina promítají filmy on-line? Díky tomu můžete sledovat nové filmy, navíc tím podpoříte oblíbené kino. Pokud jste spíše na seriály a chcete s vaším partnerem začít sledovat nový seriál, nechte se inspirovat naším výběrem nejlepších Netflix seriálů.

Večer s videohrami

Jste oba blázni do videoher? Máte doma PlayStation nebo Xbox? Co si takhle koupit nějakou novou hru pro dva a využít celý večer k hraní? Každá dívka sní o rande jako v americké romantické komedii. Jaké to je? Jít s krásným klukem do herny a společně hrát různé hry na herních automatech, například Dance Revolution. Ta možnost v Česku byla, konkrétně v Praze v ráji hraček jménem Hamleys. Ale že to teď nejde přece nevadí, většina takových her je k mání právě pro herní konzole. Zábavu při hraní si můžete užít i doma.

Rande on-line

Jste kvůli koronaviru odloučení? V dnešní době existuje mnoho aplikací (FaceTime, Skype atd.), díky kterým můžete zažít rande i on-line. Všechny již zmíněné nápady spolu můžete zažít právě tímto způsobem, společně povečeřet nebo se dokonce dívat na film. A proč ne? Láska přece překoná všechny překážky a koronavirus není důvodem k tomu být na Valentýna sám.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze