K novým televizím Philips s Android TV dostanete na 60 dní zdarma T-Mobile TV GO

K novým televizím Philips s Android TV dostanete na 60 dní zdarma  T-Mobile TV GO
Fotografie: Philips
  • Akce platí od 26. října do 31. prosince 2020
  • Zákazník získá na dva měsíce zdarma T-Mobile TV GO s programovým balíčkem MAX

Zajímavou nabídku přichystal Philips ve spolupráci s T-Mobile. Každý, kdo si pořídí vybraný televizor značky Philips s operačním systémem Android TV, získá na dva měsíce zdarma T-Mobile TV GO s programovým balíčkem MAX. Stačí si jen do televizoru nainstalovat aplikaci T-Mobile TV GO a vychutnat si 121 programů, z toho 63 v HD kvalitě, jak se lze dočíst v tiskové zprávě.

Nabídka platí od 26. října do 31. prosince 2020. Po nákupu jednoho z modelů TV Philips s operačním systémem Android TV, které jsou zařazeny do akce, se zákazník zaregistruje na stránkách tvdoma.cz. Poté dostane poukaz na aktivaci programového balíčku MAX v rámci T-Mobile TV GO. Po jednoduché registraci si může 60 dnů vyzkoušet to nejlepší z programové nabídky T-Mobile televize. A samozřejmě přímo v televizoru, stačí si jen stáhnout aplikaci T-Mobile TV GO. Žádný modem, set-top box, propojování počítače. Stačí jen televizor Philips připojený k internetu

Balíček MAX přináší 121 programů pro celou rodinu. Sportovní fanoušci ocení ten nejlepší fotbal z britských ostrovů, španělské La Ligy, německé Bundesligy či italské Série A. Milovníci přírody jistě jistě nepřehlédnou dokumentární kanál BBC Earth, který exkluzivně v České republice přináší T-Mobile.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze