Představení PlayStationu 5 a připravovaných her proběhne již tento čtvrtek

2× aktualizováno
Představení PlayStationu 5 a připravovaných her proběhne již tento čtvrtek
Fotografie: letsgodigital.net
  • Přenos proběhne ve čtvrtek 11. června ve 22:00 českého času
  • Během představení budou odhaleny i herní tituly

Aktualizováno 9. 6. 2020

Původní termín představení PlayStationu 5 (spolu s hrami, které jsou na konzoli ve vývoji) byl odsunut kvůli protestům v USA. Sony naštěstí brzy přispěchalo s novým termínem, který je stanoven na čtvrtek 11. června ve 22:00 našeho času. Odkaz na videopřenos s předstihem zveřejníme.

Aktualizováno 2. 6. 2020

Důležitá událost Sony, na které mělo dojít k odhalení veškerých informací o herní konzoli PlayStation 5, se z důvodu současných nepokojů v USA odsouvá. I přestože šlo o on-line event, japonská společnost se rozhodla, že v současnosti není vhodné „slavit“ příchod nové konzole a představení zrušila. Podobně na brutální smrt George Floyda zareagoval například i Google. Nový termín odhalení herní konzole PlayStation 5 prozatím neznáme.

Původní informace z 1. 5. 2020

Novinář Jeffrey Grubb se pochlubil resetera.com zajímavou „insider“ informací, podle níž by mělo dojít k oficiálnímu představení herní konzole Sony PlayStation 5 již 4. června.

Ve stejný den by měly být rovněž odhaleny exkluzivní tituly a oznámena prodejní cena. Spekuluje se, že současná situace zaviněná virem COVID-19 by se mohla negativně projevit i na vyšší pořizovací ceně, a to kvůli údajným problémům s výrobou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze