Alza otevřela nejmodernější PlayStation Experience Center v ČR

Alza otevřela nejmodernější PlayStation Experience Center v ČR
  • Nový PlayStation koutek vznikl přestavbou populární Alza Gaming Zone
  • PlayStation 5 má na český trh dorazit v druhé polovině kalendářního roku
  • Zážitkovou herní zónu najdete v holešovickém AlzaShowroomu

Alza.cz se připravuje na příchod nové generace herních konzolí PlayStation 5 a při té příležitosti otevřela společně se Sony zcela novou zážitkovou herní zónu v holešovickém AlzaShowroomu. Tzv. PlayStation Experience Center je první svého druhu v Česku a na Slovensku a fanouškům gamingu a konzolí přináší zcela nový herní zážitek i moderní prezentaci produktů a služeb PlayStation.

PlayStation Experience Center

Nový PlayStation koutek vznikl přestavbou populární Alza Gaming Zone, kde si mohou zájemci kdykoliv během otevírací doby showroomu zdarma vyzkoušet nejlepší herní pecky současnosti určené pro PlayStation, jako jsou např. God of War, Marvel´s Spider Man, FIFA 20 nebo Red Dead Redemption 2. Denně této možnosti využijí desítky návštěvníků. Společnost Sony svou část Game Zóny v uplynulých dnech kompletně zrenovovala a díky nové designové úpravě nyní přináší ještě lepší herní komfort až pro 8 hráčů.

V roce 2020 nás čekají velké věci a my chceme našim zákazníkům nabídnout možnost vyzkoušet naše produkty v příjemném a technikou nabitém prostředí. Je mi ctí, že jsme moderní Experience Center mohli otevřít právě na Alze, kterou považujeme za dlouhodobého leadera trhu v inovacích,“ uvedl Tomáš Dvořák, Key Account Manager značky PlayStation.

Z nových prvků upoutají např. nové online zobrazovače nad konzolemi, efektní osazení stropu grafickým prosvětleným bannerem, nová prezentační vitrína s doplňky pro PS a další prvky, které budou zákazníky informovat o nadcházejících novinkách ze světa PlayStation. Těmi budou v letošním roce např. očekávané herní tituly The Last of Us 2 (vychází 29. 5.), Ghost of Tsushima nebo Marvel´s Iron Man pro virtuální realitu.

PlayStation Experience Center

Všechny novinky budou pro fanoušky dostupné ihned po vydání v našem novém PS koutku. Chybět nebude ani slavnostní launch už zmíněné nové generace konzole PlayStation 5, která má na český trh dorazit v druhé polovině kalendářního roku. Termín se fanoušci dozví s dostatečným předstihem,“ dodává divizní ředitel prodeje Alza.cz Pavel Roubínek.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze