LG představilo bezdrátový Xboom 360 s originálním designem a dlouhou výdrží

LG představilo bezdrátový Xboom 360 s originálním designem a dlouhou výdrží
Fotografie: LG
  • Výrobce slibuje výdrž až 10 hodin poslechu na nabití
  • Celkový výkon činí 120 W

Nový reproduktor LG Xboom 360 (model RP4) od LG zaujme nejen designem, ale také zprostředkovaným zvukovým přednesem. Netradiční reflektorová struktura výškového a basového reproduktoru je navržena tak, aby poskytovala zvuk vyzařovaný do 360stupňů s minimálním zkreslením. Titanová membrána výškového reproduktoru zase vytváří lineární frekvenci pro vysoký výkon a přesnou reprodukci v celém rozsahu vysokých frekvencí. Odolný woofer reproduktoru ze skleněných vláken navíc přináší dynamické basy s jasnou a přirozenou odezvou ve středním pásmu. Celkový výkon pak činí solidních 120 W.

Bezdrátový LG Xboom 360 dokáže vykouzlit atmosféru pro jakoukoli příležitost také díky osvětlení se třemi různými předvolbami – Ambientní, Přirozené a Party. Atmosféru může vylepšit také řada přizpůsobitelných možností osvětlení a zvukových efektů při použití s mobilní aplikací.

Reproduktor nabízí 10 hodin poslechu na nabití, má vestavěnou kovovou rukojeť pro snadnou mobilitu a vysoce odolný látkový potah (k dispozici v barvách Beige, Burgundy, Charcoal Black a Peacock Green).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze