Rám, nebo reproduktor? IKEA a Sonos představují stylovou novinku z řady SYMFONISK

Rám, nebo reproduktor? IKEA a Sonos představují stylovou novinku z řady SYMFONISK
Fotografie: IKEA
  • Rámeček SYMFONISK o rozměrech 41 × 57 cm se připojuje přes Wi-Fi
  • Novinka bude v Česku dostupná od 15. července 2021 za 4 990 Kč

Po stolní lampě s reproduktorem SYMFONISK a policovém reproduktoru, které IKEA ve svém sortimentu představila v roce 2019, nyní přichází s novým výrobkem. Rám na obrazy SYMFONISK s vestavěným Wi-Fi reproduktorem je zároveň nenápadným uměleckým dílem, které splyne s ostatním vybavením domácnosti. Bude dostupný v černé a bílé barvě a přední kryt bude lehce vyměnitelný, aby si každý mohl vybrat motiv podle vlastního vkusu.

Tento nenápadný rám, který je zároveň reproduktorem, můžete pověsit na zeď zcela samostatně jako designový doplněk, přidat ho k dalším obrazům a vytvořit originální galerii, umístit ho na polici nebo jednoduše položit na zem a opřít o zeď. Díky vyměnitelným předním krytům je snadné si vybrat takový styl, který bude slušet právě vaší domácnosti,“ říká Stjepan Begic, vývojář v IKEA of Sweden.

Výzkumy ukazují, že když si lidé chtějí doma navodit tu správnou atmosféru, pustí si nejčastěji svou oblíbenou hudbu. IKEA i Sonos si uvědomují, jak pozitivní vliv má hudba na život v domácnosti. SYMFONISK kombinuje skvělý zvukový zážitek s minimalistickým designem.

Každý reproduktor SYMFONISK novým a překvapivým způsobem kombinuje zkušenosti se zvukem společnosti Sonos a nápadité návrhy designérů IKEA. Na svět tak přicházejí produkty, které by jedna společnost bez té druhé nezvládla vyrobit,“ říká Sara Morrisová, hlavní produktová manažerka společnosti Sonos.

Rámeček SYMFONISK o rozměrech 41 × 57 cm se připojuje přes Wi-Fi a lze jej používat jako jediný zdroj zvuku v místnosti, případně je možné jej propojit s dalšími výrobky ze sortimentu SYMFONISK či s dalšími výrobky Sonos. Stejně jako ostatní výrobky SYMFONISK, i nový reproduktor je součástí systému Sonos a posluchači se přes něj mohou připojit k více než 100 streamovacím službám a k celému sortimentu produktů Sonos.

Rám na obrazy SYMFONISK s Wi-Fi reproduktorem bude dostupný v obchodních domech IKEA v Česku od 15. července 2021 za 4 990 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze