Mall Pay představil virtuální platební karty

Mall Pay představil virtuální platební karty
Fotografie: MALL
  • Vygenerovat si je od pondělí mohou všichni klienti Mall Pay, kteří mají plastovou skipovací kartu
  • Od srpna si budou moci virtuální kartu zřídit lidé i k bezplatnému účtu Start
  • Od loňského roku si skipovací kartu pořídilo více než tisíc klientů

Fintech Mall Pay představil nové virtuální platební karty. Vygenerovat si je od pondělí mohou všichni klienti Mall Pay s některým z účtů, ke kterým je vydávána plastová skipovací karta – tedy Plus nebo Komplet. Už příští měsíc pak bude virtuální karta zdarma dostupná také pro ostatní ověřené uživatele. Všechny virtuální karty Mall Pay jsou plnohodnotné a fungují bez omezení.

MALL Pay

Virtuální kartu je možné vygenerovat a spolu s plastovou variantou jednoduše spravovat přímo v mobilní aplikaci Mall Pay, která je zdarma dostupná pro Android i iOS. Zde lze měnit přístupové údaje nebo obě karty deaktivovat, pokud má klient podezření na zneužití. V takovém případě Mall Pay obratem vygeneruje novou virtuální kartu, kterou je opět možné začít využívat ještě před tím, než dorazí její fyzická varianta. Ta největší revoluce, spojená s virtuálními kartami, se ale v Mall Pay teprve chystá. V srpnu totiž služba umožní pořídit si virtuální platební kartu také k bezplatnému účtu Start. A to zcela zdarma. V tomto případě však Mall Pay již běžnou plastovou kartu nezašle, klient tak bude využívat výhradně virtuální variantu. Ani ta nebude mít žádná omezení, zvládne placení nebo výběry přes běžný bezkontaktní terminál nebo bankomat v Česku i ve světě. Význam účtu Start se tak výrazným způsobem posílí a nově začne služba cílit především na mladší generaci.

MALL Pay

Zájem o skipovací karty Mall Pay roste. Od jejich představení v říjnu loňského roku si je pořídila více než tisícovka klientů, přičemž zhruba polovina z nich využívá nejvyšší účet Komplet. Velký nárůst zájmu o chytré kreditky, kam se skipovací karty Mall Pay řadí, a vyšší frekvenci plateb nebo průměrné útraty, zaznamenala služba letos v květnu v souvislosti se znovuotevřením kamenných obchodů. Průměrná výše platby se skipovací kartou díky tomu stoupla ze dvou tisíc na 2 400 korun. I s pomocí virtuálních karet by Mall Pay počet ověřených klientů do konce roku rád ztrojnásobil. Růst chce i v segmentu rychlých skipů – tedy 14denních odkladů platby na e-shopech. Počet obchodníků, kteří odklad nabízí, v květnu díky integraci do platební brány ComGate překonal hranici sedmi tisíc.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze