Max měla na konci Stranger Things 4 umřít

Max měla na konci Stranger Things 4 umřít
Fotografie: Netflix
  • Tvůrci se nakonec rozhodli ponechat její budoucnost nejasnou
  • Zda bude Max žít, se fanoušci dozví až v páté řadě

Poslední řada Stranger Things měla znamenat konec cesty pro Max Mayfield (Sadie Sink), ale tvůrci se nakonec rozhodli její osud nechat nejasný. V rozhovoru pro YouTube kanál Stranger Things bratři Dufferovi potvrdili, že smrt oblíbené postavy byla mnohokrát diskutovaná, ale rozhodli se uzavřít čtvrtou sérii s více otazníky. V rozhovoru se tvůrci ale zdrželi jakýchkoli narážek na to, co Max v páté sérii čeká.

„Chtěli jsme to ukončit s trochu větším otazníkem ke konci série. Kde je ještě všechno temné a nevíme, jestli bude Max v pořádku. To vážně nevíme. Chtěli jsme odpověď na tuto otázku nechat viset ve vzduchu a otevřít ji až v 5. řadě,“ uvedl Ross Duffer.


V závěrečném díle Stranger Things 4 jsme viděli jak monstrózní padouch Vecna ​​(Jamie Campbell Bower) zlámal Max kosti a zanechal ji ve stavu podobném kómatu. To samé bohužel nemůžeme říct o Eddiem Munsonovi (Joseph Quinn), který byl zabit. „Chtěli jsme představit Vecnu. Hlavní hrdinové museli boj s ním prohrát. To je připraví na finální konfrontaci s Vecnou v Upside Down v 5. řadě,“ dodal Matt Duffer. Bude zajímavé sledovat, zda události, které začaly ve čtvrté sérii, dojdou ke šťastnému konci v úplném závěru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze