Víkendové hity na Netflixu a Maxu, u kterých si užijete smích, napětí i zábavu

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Víkendové hity na Netflixu a Maxu, u kterých si užijete smích, napětí i zábavu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí reality show Láska je slepá a To nejlepší na talíři
  • Podívat se můžete i na závěrečnou řadu Umbrella Academy
  • A Max nabízí dokument o zmizelých dívkách

Je tu další konec pracovního týdne, a to znamená jediné – další tipy na víkendové sledování streamovacích platforem. Netflix nabízí reality show, akční film a závěrečnou řadu oblíbeného seriálu. Na Maxu se pak můžete podívat na dokument o zmizelých dívkách. Na výběr je toho ale víc.

Láska je slepá: Spojené království

Pokud máte rádi sociální experimenty, pak je tohle přesně pro vás. Reality show Láska je slepá se tentokrát natáčela ve Velké Británii. Nezadané ženy a nezadaní muži se postupně setkávají a poznávají se. Háček je ale v tom, že se nevidí. Přitahovat se tak začnou pouze na základě společných koníčků, pohledu na budoucnost a hlasu. Až poté se mohou páry vidět a zkusit spolu žít.

Kingsman: Zlatý kruh

Netflix tento týden zveřejnil druhý díl Kingsmana. V hlavních rolích uvidíte Tarona Egertona, Colina Firtha, Julianne Moore, Pedra Pascala a další. V druhém díle je centrála Kingsmanů kompletně zničena a prsty v tom má obchodnice s drogami Poppy. Přežijí jen Eggsy a Merlin. Ti se vydají hledat další tajnou organizaci Statesman do Ameriky a společně musí zachránit svět. Poppy totiž do většiny drog přidala toxin, který se zanedlouho projeví zmodráním žil a následně dojde k úmrtí.

Kingsman

Umbrella Academy

Poslední řada sci-fi seriálu, kde se sedm adoptovaných sourozenců snaží zachránit svět. Čtvrtá série se od poslední posune o pět let, kdy hrdinové žijí prakticky odděleně a snaží se žít normální životy bez nadpřirozených schopností. Sejdou se až na narozeninách, kam dorazí všichni. Jenže Viktor se už dovnitř nedostane – je unesen neznámo kým a sourozenci se jej tak vydají hledat. A tím to všechno teprve začne.

Zmizelé: Kdo zabil Lyricu a Elizabeth?

Evansdale je malé městečko v Iowě, které nemá ani 5 000 obyvatel. V roce 2012 se zde ale ztratily sestřenice – desetiletá Lyric a osmiletá Elizabeth. Našla se po nich pouze kola a dětská kabelka, kterou u sebe měla Elizabeth. V celkem třech dílech uvidíte výpovědi rodičů, známých i svědků, kteří dívky viděli naposledy. Dozvíte se, jak probíhalo vyšetřování a co se podařilo za více jak 10 let zjistit.

To nejlepší na talíři

Další reality show, kterou můžete zhlédnout na Netflixu. Tentokrát se ale jedná o pečení. Jason Biggs vás provede cukrářskou soutěží, které se zúčastní kuchaři, jež vyhráli na poutích modrou stuhu a ta je tak řadí mezi nejlepší cukráře v celé Americe. Tito lidé budou hodnoceni přísnou porotou a vyhrát může jen ten nejlepší.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze