Na tuzenský trh se chystá iRobot Roomba Combo J9+, co nabídne?

Na tuzenský trh se chystá iRobot Roomba Combo J9+, co nabídne?
Fotografie: iRobot
  • iRobot Roomba Combo J9+ nabídne vůbec nejpokročilejší stanici Clean Base
  • Zastoupí vysavač i robotický mop pro mokré mopování
  • Na tuzemský trh dorazí v následujících dnech

Na tuzemský trh se chystá další „robotické tornádo“, tentokrát z dílny iRobotu. iRobot Roomba Combo J9+ doplní vysavač iRobot Roomba Combo j7+, který v našem redakčním testování obstál na jedničku.

A v čem bude iRobot Roomba Combo J9+ lepší? Stanice Clean Base zvládne nově robotický vysavač naplnit vodou, abyste se tak nemuseli starat prakticky o nic. Vylepšení doznal i design stanice, která se stane ozdobou moderních interiérů. iRobot slibuje ještě lepší mokré mopování, a to dokonce dvojnásobně, což oceníte například v kuchyni s opravdu náročně odstranitelnými skvrnami. Základna Clean Base dokáže uložit až 60 sběrných košů nečistot a čerstvá voda vydrží po dobu až 30 dnů mokrého mopování.

Uvnitř se nachází operační systém iRobot OS 7.0, který se v průběhu času učí a lépe tak reaguje na překážky. Integrovaná kamera na přední straně vysavače snadno odhalí překážky, kterým se elegantně vyhne. Díky funkci Dirt Detective se můžete spolehnout, že iRobot začne uklízet nejvíce znečištěné místnosti jako první. Ovládání je zajištěno pomocí aplikace iRobot. Spolehnout se můžete i na robotické rameno, které ovládá mopovací podložku. Pokud vysavač detekuje koberec, mopovací podložka se automaticky zasune, aby se koberec nenamočil. Cena se bude pohybovat okolo 35 tisíc korun.