Natáčení třetího dílu marvelovky Venom bylo oficiálně potvrzeno

Natáčení třetího dílu marvelovky Venom bylo oficiálně potvrzeno
Fotografie: Sony Pictures
  • První dva díly byly velmi úspěšné po celém světě
  • V hlavní roli opět uvidíme Toma Hardyho
  • Zatím neznáme jméno režiséra ani datum premiéry

Společnost Sony Pictures tento týden během svého panelu na největším filmovém veletrhu CinemaCon, který probíhá v Las Vegas, oznámila, že natáčení dalšího dílu Venoma bylo oficiálně potvrzeno. Stejně jako v prvních dvou filmech, i tentokrát se můžeme těšit na Toma Hardyho v podání novináře Eddieho Brocka, který se stal hostitelem mimozemského symbionta jménem Venom. Diváky na Venomovi velmi baví stejné ztvárnění jako ve snímku Dr. Jekyll a pan Hyde. Dynamika mezi jízlivým Venomem a jeho drsným hostitelem se jen tak neokouká.


To ale není žádným překvapením, protože předchozí dva filmy Venom a Venom 2: Carnage přichází (Venom: Let There Be Carnage) byly velmi úspěšné po celém světě a vydělaly v kinech mnoho peněz. Podle collider.com snímek Venom, který měl premiéru v roce 2018, celosvětově vydělal 856 milionů dolarů (necelých 20 miliard korun). Pokračování, které vyšlo v loňském roce, pak přineslo zisk 502 milionů dolarů (přes 11,5 miliard korun).

Venoma jsme ale úplně poprvé mohli vidět už v roce 2007 ve filmu Spider-Man 3, kde Eddieho Brocka ztvárnil Topher Grace. Tom Hardy se poté role ujal a sklidil velký úspěch. Mezi fanoušky je jako Eddie i Venom velmi oblíbený. Co nás čeká ve snímku Venom 3 zatím nevíme. Ale podle konce posledního dílu se možná dočkáme setkání Venoma a Spider-Mana. Předpokládané datum premiéry ani jméno režiséra zatím nebylo zveřejněno. Připomeňte si prostřednictvím traileru, co Eddie Brock a Venom ve druhém díle prožili.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze