Netflix uvede kritiky uznávaný český snímek BANGER.

Netflix uvede kritiky uznávaný český snímek BANGER.
Fotografie: Bontonfilm
  • BANGER. bude na Netflixu od 1. března
  • V hlavních rolích se představil Adam Mišík a Marsell Bendig
  • Snímek natočil Adam Sedlák

Jeden z nejlepších českých snímků loňského roku s názvem BANGER. bude už příští týden ve středu ke zhlédnutí na Netflixu. Snímek natočil Adam Sedlák, který napsal také scénář. Zajímavostí je, že celý film byl natočen na iPhone. Aktuálně je BANGER. nominován na 8 cen Český lev, a to v kategoriích nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší herec, nejlepší vedlejší herec, nejlepší scénář, nejlepší kamera, nejlepší střih a nejlepší hudba. Snímek BANGER. byl uveden do kin 22. září 2022.


Děj snímku sleduje život mladého Alexe (Adam Mišík), který je známý tím, že prodává ten nejlepší kokain v Praze. Rozhodl se ale, že prodeje nechá, protože jeho snem je prorazit v rapu. Chce nahrát vlastní pecku a k tomu potřebuje někoho, kdo už má na rapové scéně své místo – Sergeie Barracudu. Ve stejný den se s ním rozejde přítelkyně, které se nechce jen tak vzdát. Ona ale s jeho životním stylem už nadále nesouhlasí a chce od něj odejít. Není zrovna tohle ta nejlepší situace, kdy nahrát banger? Aspoň má konečně šanci jí ukázat, že na to má. Alexův kamarád Láďa zařídí spolupráci s Barracudou. Má to ale jeden háček, nebude to zadarmo. Barracuda si řekne o velký obnos peněz. Kde ale tolik peněz Alex sežene, když na to má jen pár hodin? Rozhodnou se pro poslední noční jízdu, na které prodají všechny drogy, jež mají. Jak noc asi dopadne? Na to se můžete už 1. března podívat na streamovací platformě Netflix.

Snímek byl natočen za pouhých 15 dní. Rozpočet snímku se vyšplhal na necelých 7 milionů korun, v kinech pak vydělal přes 9 milionů korun. V hlavních rolích se představili Adam Mišík a Marsell Bendig. Dále ve filmu hrají Anna Fialová, Sergei Barracuda, Jan Révai, Sára Rychlíková, David Černý, Džana Valjevac, Kamila Trnková a další. Pokud jste snímek ještě neviděli, podívejte se na trailer a 1. března si nenechte ujít premiéru na Netflixu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze