Netflix vydal velkolepý trailer na finále 4. řady Stranger Things

Netflix vydal velkolepý trailer na finále 4. řady Stranger Things
Fotografie: unsplash.com
  • Poslední dva díly čtvrté řady vyjdou 1. července 2022
  • Díly budou dohromady dlouhé téměř 4 hodiny
  • Hlavní hrdiny čeká boj s Vecnou

Čas se krátí a závěr čtvrté série Stranger Things se blíží. Fanoušci už se nemohou 1. července dočkat. Příští týden v pátek Netflix uvede poslední dva díly čtvrté řady. A aby to čekání bylo o něco příjemnější, Netflix zveřejnil srdceryvný trailer. Ale pojďme si připomenout, co se stalo v dosud posledním uvedeném díle.

Pozor, spoiler! Joyce se konečně setkala v Rusku s Hopperem, Vecna si jako další cíl vybral Nancy, která je právě uvězněná v Upside Down a Eleven se konečně dozvěděla pravdu o incidentu v Hawkins. Ukázalo se se, že Jednička a Vecna je vlastně ta stejná osoba a Eleven byla pravděpodobně zodpovědná za její uvěznění v Upside Down poté, co zmasakrovala ostatní děti v Hawkins.


V nové ukázce vidíme, jak se Eleven a její přátelé připravují na bitvu s Vecnou. Dr. Brenner si myslí, že Eleven není na tento boj připravená, ale ona je odhodlaná jít zachránit své přátele. Nancy se setká s Vecnou v laboratoři v Hawkinsu. Joyce, Hopper, Dmitri a Murray objeví v ruské věznici záhadná monstra. Navíc stále neporazili Demogorgona, takže je také čeká těžká bitva o přežití. Lucas, Dustin, Steve, Eddie, Max a Robin se opět vrací do Upside Down, aby pomohli Nancy a společně Vecnu porazili.


Zatím se můžeme jen dohadovat o tom, jak čtvrtá série dopadne. Může umřít některá z hlavních postav. Tomu napovídá i věta, kterou v ukázce řekla Robin Stevovi: „Tentokrát nám to možná nevyjde.“ Poslední dva díly mají dohromady téměř 4 hodiny a podle collider.com je celá série o 5 hodin delší než předchozí. Ještě se toho může stát spoustu, ale na to si musíme ještě pár dnů počkat. Zatím se podívejte na trailer nebo na to, jak se z Jamieho Campbella Bowera stává Vecna.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze