Nio Air AR Glasses jsou určeny pro zábavu v autě

Nio Air AR Glasses jsou určeny pro zábavu v autě
Fotografie: NIO
  • Výrobce elektromobilů připravil chytré brýle jako příslušenství pro své vozy
  • Jsou propojené s audiosystémem vozidla
  • Prozatím pouze v omezené sérii pro čínský trh

Společnost Nio dnes oficiálně uvedla na trh brýle Nio Air AR Glasses, které vytvořila společně s technologickou společností Nreal, která se zabývá rozšířenou realitou. Ta minulý měsíc uvedla v Číně na trh jejich obdobu, brýle Nreal Air. Výrobce elektromobilů t tuto informaci oznámil podle cnevpost.com ve své mobilní aplikaci s tím, že brýle je možné v omezeném množství předobjednat v internetovém obchodě Nio Life, přičemž jejich dodávky budou zahájeny ještě tento měsíc.

NIO Air AR Glasses

Brýle Nio Air AR jsou postaveny na technologii Nreal Air a dokáží promítat 130" obrazovku z ekvivalentní vzdálenosti 4 metrů a podporují 3D zobrazení. Oproti brýlím Nreal Air mají brýle Nio Air AR Glasses podle společnosti Nio vlastnosti určené pro použití v autě, vyšší jas a design stínítek vhodný pro denní světlo. Lze je také používat s audiosystémy v autě, ale pouze ve vozidlech založených na nejnovější platformě NT 2.0 společnosti Nio. Společnost Nio v současné době nabízí 260 filmů s podporou Dolby Atmos a téměř 200 3D filmů, uvedla společnost a dodala, že v budoucnu nabídne další exkluzivní audiovizuální obsah PanoCinema.

Časem se ještě k brýlím přidá dálkový ovladač v podobě chytrého prstenu, který podporuje prostorovou interakci. Brýle samotné jsou v omezeném počtu k dispozici pouze čínským zákazníkům v přepočtu a při přidání daně za zhruba 10 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze