Nové chytré brýle Echo Frames blokují modré světlo a chrání oči proti slunci

Nové chytré brýle Echo Frames blokují modré světlo a chrání oči proti slunci
Fotografie: Amazon
  • Echo Frames vypadají jako dioptrické nebo sluneční brýle s tlustými hranatými obroučkami
  • Ke spárování je nutné mít aplikaci Amazon Alexa, která je dostupná jak pro Android, tak iOS

Amazon se při tvorbě chytrých brýlí Echo Frames už od počátku řídil zpětnou vazbou, kterou mu poskytli zákazníci. Brýle, které jsou jak chytrým doplňkem, tak Bluetooth sluchátky, si proto člověk může objednat i na předpis. Dioptrické brýle nosí velká část naší populace a takové vylepšení bylo velmi žádané.

Nyní společnost představila Echo Frames s novými skly. Jedny chrání oči proti slunci, druhé blokují modré světlo. Díky novým možnostem mohou z benefitů chytrých brýlí, které jsou propojené s hlasovou asistentkou Alexou, těžit i ti, kteří dioptrické brýle nepotřebují.

Echo Frames

Sluneční brýle přichází ve dvou variantách: s modrými zrcadlovými skly a klasickými černými skly. Jsou lehké a s certifikací IPX4 také odolné vůči stříkající vodě. Echo Frames proti blokaci modrého světla jsou naopak vhodné pro ty, kteří tráví hodně času před digitálními obrazovkami.

Echo Frames s modrými zrcadlovými skly jsou k dostání od 18. května. Sluneční brýle s černými skly a brýle, které blokují modré světlo, budou k dostání od 9. června. Všechny varianty lze pořídit ve verzi s černými obroučkami za 269,99 dolarů (6 800 Kč včetně DPH).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze