Upgradované chytré brýle Echo Frames budou dostupné pro každého

Upgradované chytré brýle Echo Frames budou dostupné pro každého
Fotografie: Amazon
  • Echo Frames fungují jako chytrý doplněk a Bluetooth sluchátka zároveň
  • Ke spárování chytrého telefonu a brýlí je zapotřebí aplikace Amazon Alexa

Amazon představil inovovaný model chytrých brýlí Echo Frames, které mají lepší zvuk a delší životnost na nabití. Všechny nové vlastnosti a funkce, kterými druhá generace Echo Frames disponuje, by vám měly umožnit lepší komunikaci s hlasovou asistentkou Alexou v průběhu dne.

První generace těchto brýlí byla uvedena na trh již minulý rok v rámci programu Day 1 edition. Tento speciální program byl vytvořen k představení produktů, na které chce Amazon dostat zpětnou vazbu od uživatelů. Člověk k jejich koupi potřeboval pozvánku, a proto si je nemohl pořídit každý. Nyní je ale vše jinak. Zpětná vazba umožnila vývojovému týmu na brýlích pořádně zapracovat a teď si je můžete zakoupit i vy. Nezáleží, jestli máte telefon s iOS, nebo Androidem, ke spárování potřebujete jen aplikaci Amazon Alexa, kterou najdete jak v App Store, tak v Google Play.

Echo Frames

Druhá generace se designem příliš neliší od té první. Echo Frames vypadají jako každé jiné dioptrické brýle s tlustými hranatými obroučkami. K dostání jsou ve třech barevných provedeních za 249,99 amerických dolarů (6 700 Kč včetně DPH).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze