Nový komediální seriál, fantasy film s hvězdou Stranger Things a děsivý dokument

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Nový komediální seriál, fantasy film s hvězdou Stranger Things a děsivý dokument
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max přináší nový seriál Režim s Kate Winslet
  • Netflix po zdržení kvůli stávce uvede Mladou dámu
  • A můžete si také pustit seriál Gentlemani, který režíroval Guy Ritchie

První březnový týden toho ze světa streamovacích platforem přináší opravdu hodně. HBO Max uvedlo nový komediální seriál v hlavní roli s Kate Winslet a Netflix zase přišel s fantasy filmem Mladá dáma, jehož premiéra byla kvůli stávce v Hollywoodu posunuta. Na co dalšího se můžete v tomto týdnu nově podívat?

Gentlemani

Seriál Gentlemani vás vezme do drogového podsvětí. Eddie zdědí po otci kromě peněz i šlechtické sídlo. Velmi brzy ale zjistí, že rozsáhlé panství slouží pro obchodování s marihuanou a chce jej získat nejeden dealer. Seriál je spin-offem filmu Gentlemani z roku 2020 a stejně jako za filmem, i za seriálem stojí Guy Ritchie. Na Netflixu bude dostupný od čtvrtka 7. března.

Mladá dáma

Elodie je mladá žena, která si má vzít již brzy za muže prince. Jenže když už má dojít ke sňatku, zjistí, že byla pouze využita jako mnoho žen před ní. Je hozena do jeskyně, ve které žije drak a má se stát jeho obětí. Místo princezny se z ní tak stane bojovnice, která se rozhodne pomstít všechny a utéci pryč. V hlavní roli uvidíte Millie Bobby Brown, která je známá pro svou roli Jedenáctky v seriálu Stranger Things. Trochu jinou pohádku můžete zhlédnout na Netflixu od pátku 8. března.

Režim HBO Max

Režim

Nový seriál můžete sledovat od dnešního dne na HBO Max. První řada vás provede rokem v paláci, kterému velí kancléřka Elena Vernham (Kate Winslet). Je ale lehce paranoidní a má dojem, že všude v paláci se šíří plíseň a neustále všude hlídá vlhkost a snaží je ji odstranit. Zaměstnanci se tedy přizpůsobují jejím zvláštním dennodenním praktikám. Jako kontrolora vlhkosti si najme vojáka Herberta Zubaka, který ale před nedávnem zabil několik lidí. Ten v blízkosti kancléřky získává čím dál větší moc, která nakonec vyústí v problémy.

Signál

Pokud máte rádi vesmírnou tématiku, možná vás zaujme tato německá minisérie, na kterou se můžete podívat na Netflixu od čtvrtka. Astronautka na ISS učiní objev, který se nemají lidé na Zemi dozvědět. Když se ale vrací domů, záhadně zmizí a manžel s dcerou netuší, co se jí stalo. Začne tak pátrat po manželce a postupně i odhalovat to, co se neměl nikdy dodzvědět.

Nepolepšovna

Dokument o táborech pro děti, se kterými si jejich rodiče už nevěděli rady. Mělo se jednat o polepšovnu, která jejich děti přivede zpět na správný směr. Šlo ale především o byznys a následně i týrání dětí. Děti byly v noci unášeny ze svých domovů a převáženy do tábora, kde mělo dojít k nápravě. Místo toho se ale musely přiznávat k braní drog, i když to nebyla pravda a přijmout i následný trest. Děti byly fyzicky a psychicky týrány a následky se nesou dodnes.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze