Kouzelný svět Willyho Wonky, romantická komedie a dokument o studené válce

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Kouzelný svět Willyho Wonky, romantická komedie a dokument o studené válce
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max nabízí film Wonka a seriál Režim
  • Na Netflixu se můžete podívat na závěr 6. série Láska je slepá
  • Nebo zhlédnout film Irské přání

Máme za sebou předávání Oscarů, kde sice streamovací platformy úplně nezazářily, to ale nemění nic na tom, že i v tomto týdnu se můžeme těšit na několik novinek. HBO Max nabízí film Wonka a Netflix láká na romantiku s Linday Lohan. Co zaujme tentokrát vás?

Wonka

Příběh Willyho Wonky odehrávajícím se předtím, než měl továrnu na čokoládu. Willyho Wonku si zahrál Timothée Chalamet, který přicestuje do města, kde si chce otevřít obchod s čokoládou. Záhy ale zjišťuje, že celý obchod s čokoládou ovládá místní čokoládový kartel a Willy není vítaný. S pomocí několika přátel se ale rozhodne svého snu nevzdat, a navíc usvědčit čokoládový kartel.

Zlomové okamžiky: Atomová bomba a studená válka

Netflix uvede od zítřejšího dne dokumentární seriál o studené válce, která byla pro celý svět hrozbou. Ačkoliv Spojené státy jsou doposud jediné, které ve válce použily jadernou zbraň, studená válka málem skončila katastrofou. I když nakonec k použití těchto ničivých zbraní nedošlo, pozadí války se promítá až do dnes. V dokumentu uvidíte výpovědi odborníků i autentické záběry z dob války.

Irské přání

Irské přání

Lindsay Lohan zazářila na Netflixu již ve vánočním filmu Vánoce na spadnutí, kde si zahrála rozmazlenou bohatou dceru a nyní se vrací v romantické komedii Irské přání. Maddie jede na svatbu své kamarádce do Irska – ta si ale má vzít její tajnou lásku. Když však sdělí své přání u kouzelného kamene, rázem se stane nevěstou ona. Jenže co když je v okolí někdo, s kým si rozumí lépe? Film můžete zhlédnout na Netflixu od pátku 15. března.

Režim

Dnes HBO Max uvedlo druhý díl satirického seriálu Režim. Kancléřka Elena Vernhamová vede diktátorsky malou zemi v Evropě, kde se obchoduje s kobaltem. Elena je neústupná, nejde pro výhružky daleko, ale také je lehce paranoidní a neustále řeší svůj zdravotní stav. Jako osobní asistent u ní začne pracovat Herbert Zubak, který ale nedávno zabil 12 lidí a má svoji temnou minulost. Kancléřce se ale dostane pod kůži, a tak jeho moc neustále nabývá na síle.

Láska je slepá

Seznamovací reality show jsou velmi oblíbené a není proto divu, že Netflix vydal už šestou sérii. Ta poslední je dostupná už od poloviny února, ale finální díl vyjde tento čtvrtek. Tato reality show je postavena na tom, že se nezadaní muži a ženy seznamují pouze skrze slova. Uvidí se až poté, co si jsou sebou jisti a zasnoubí se. Následně spolu tráví čas a na konci je čeká svatba, kde mají stvrdit to, zda je láska opravdu slepá.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze