Vyšetřování osmi zmizelých mužů, zprávy od samotného boha a dokument o únosu

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Vyšetřování osmi zmizelých mužů, zprávy od samotného boha a dokument o únosu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí nový turecký seriál a dokument o únosu ženy, kterou údajně únosci vysadili před domem
  • HBO Max nabízí první díl seriálu Temný případ s Jodie Foster
  • A od pátku se můžete podívat i na německý akční film 60 minut

Je tu nový týden a s ním přichází i novinky na streamovacích platformách. I tentokrát je z čeho vybírat, a tak jsme pro vás nachystali výběr toho nejlepšího, co si určitě nenechat ujít. Pokud máte raději komedie, pak vás tentokrát nejspíše zklameme. Tento týden je ve znamení vražd a vyšetřování.

Kübra

Na Netflix dorazí ve čtvrtek 18. ledna turecký seriál Kübra, kde můžete sledovat život Gökhana – armádního veterána žijícím v Istanbulu. Na telefon mu však začnou chodit podivné zprávy od uživatele Kübra. Gökhan nejdříve tyto zprávy ignoruje, ale postupně mu dochází, že jsou to zprávy od samotného boha, který ho varuje před událostmi, které se stanou. Jenže když se snaží věcem zabránit, stává se on sám terčem, jelikož mu nikdo nevěří, že by informace získával prostřednictvím boha.

Temný případ: Noční země

Od dnešního dne HBO Max nabízí čtvrtou sérii Temného případu. Jednotlivé řady na sebe nenavazují, a i hlavní role jsou vždy obsazeny jinými herci. Tentokrát se můžete těšit na Jodie Foster a Kali Reiso. Ty hrají detektivky na odlehlém místě Aljašky, kde náhle zmizí osm mužů z výzkumné stanice Tsalal. Aktuálně je dostupný první díl, zatím pouze s titulky.

Zlý americký sen

Zlý americký sen

Dokument o únosu Denise Huskins uvede Netflix 17. ledna. Popisovat bude události, které se odehrály v březnu roku 2015, kdy Denise a jejího partnera Aarona Quinna v noci přepadli ozbrojení lupiči, svázali je a strčili do skříně. Následující den pak Aaron zavolal na policii, aby nahlásil únos Denise. Jenže ta se pak nečekaně ukázala před domem a tvrdila, že po vyplacení výkupného ji útočníci odvezli zpět domů. Tato verze je tak nepravděpodobná, že se rozjede vyšetřování, aby se odhalila skutečná pravda.

Kuchyně

Téměř dvouhodinové sci-fi bude dostupné na Netflixu od pátku 19. ledna. Děj se odehrává v Londýně v roce 2040, kdy se nižší třída musela uchýlit do okrajových částí Londýna, mezi které patří i Kuchyně (The Kitchen). V této části bydlí i Izi, který chce ale z této chudinské čtvrti odejít. Jeho syn Benji však onemocní a on se rozhodne zúčastnit loupeže, která však neovlivní jenom jeho život, ale všech, kteří ve čtvrti bydlí. Film vznikal už od roku 2016 – o to větší je tak očekávání z výsledku.

60 minut

Německý akční film přináší příběh o MMA zápasníkovi, kterému kariéra komplikuje vídání se s dcerou Leonií. Těsně před zápasem se ale dozví, že pokud nepřijede na její oslavu narozenin jak slíbil, její matka zažádá o výhradní péči. A tak místo důležitého zápasu spěchá přes celý Berlín, aby oslavu stihnul. Film bude ke zhlédnutí na Netflixu od pátku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze