Fantasy dobrodružství, mrazivý dokument, nebo pohled do zákulisí F1?

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Fantasy dobrodružství, mrazivý dokument, nebo pohled do zákulisí F1?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max od dnešního dne nabízí poslední díl Temného případu
  • Netflix uvede dokument o Formulích 1 a stalkerovi, který obtěžoval oběti několik let
  • Přichází také očekávaný seriál, který byl natočen na základě úspěšného animovaného díla

Začíná další týden a přicházejí i další filmy, seriály a dokumenty, které streamovací platformy nabízejí. HBO Max přichází se závěrem seriálu Temný případ a Netflix nabízí fantasy seriál a několik dokumentů. Co si v tomto týdnu vyberete vy?

Legenda o Aangovi

Od čtvrtka 22. února si můžete pustit fantasy seriál, který byl natočen na základě animovaného seriálu, jenž se stal velmi oblíbeným. Příběh pojednává i Aangovi – chlapci z národa Vzdušných nomádů, který je skrytým Avatarem, jenž dokáže ovládat všechny čtyři elementy. Svoji schopnost se ale musí teprve naučit, a to rychle, aby dokázal porazit Národ ohně. První série má osm dílů, které budou kopírovat první řadu animovaného seriálu. Aangon se tak bude postupně učit s Katarou a Sokkou svým dovednostem a společníka jim bude dělat i létající bizon.

F1: Touha po vítězství

Dokumentární seriál o závodnících Formule 1 se poprvé na Netflixu objevil v roce 2019 a v pátek bude uvedena již 6. série. Dokument ukazuje zákulisí závodníků, manažerů i majitelů. Uvidíte, jak jednotlivé týmy připravují a vylepšují svá auta tak, aby byla co nejrychlejší a závodníci se snaží udržet svou mysl nastavenou tak, aby je nic nerozptylovalo. V dokumentu se tak můžete ponořit do atmosféry, která panuje v týmech Ferrari, Red Bull, Alpine, McLaren a další.

Temný případ: Noční krajina

Na závěrečný díl seriálu se můžete na HBO Max podívat od dnešního dne. Příběh začínal vyšetřováním osmi zmizelých mužů, kteří pracovali na výzkumné stanici Tsalal. Jak se však vyšetřovaní posunuje, vyšetřovatelky Liz Danvers a Evangeline Navarro zjišťují, že je případ spojený s dávným zabitím dívky. Postupně se tak dostává pravda napovrch, co se vlastně na výzkumné stanici děje. Poslední díl rozluští veškeré záhady, které jste od prvního dílu viděli.

Můžu ti říct tajemství?

Nový britský dokument, který uvede ve středu Netflix, vás zavede do prostředí stalkingu. Neznámý stalker se nabourával ženám do jejich účtů na sociálních sítích, kde jim psal zprávy, které začínaly větou „Můžu ti říct tajemství?“ Stalker vydávající se většinou za ženu tak obětem tvrdil, že je například podvádí manžel, nebo že je kamarádky pomlouvají. Pokud si jej dotyčná zablokovala, vytvořil nový účet a začal psát znovu. Obětem pak volal, sledoval je, vydával se za ně na sociálních sítích a zatahoval do toho i nejbližší příbuzné obětí. Jak nakonec stalkera chytili a odsoudili se dozvíte v dokumentu, kde vypovídali jak ženy, které obtěžoval, tak vyšetřovatelé.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze