Počáteční sleva na SkyShowtime skončila. Nově je k dispozici období zdarma

Počáteční sleva na SkyShowtime skončila. Nově je k dispozici období zdarma
Fotografie: Petr Vojtěch, fzone.cz
  • Měsíční cena je stanovena na 179 Kč s možností kdykoliv službu vypovědět
  • Ušetřit lze pořízením ročního předplatné, a to 33 %

Nejmladší streamovací službou dostupnou na českém trhu je SkyShowtime, která své služby pro Českou republiku spustila 14. února. Až do včerejšího dne bylo možné získat doživotní slevu ve výši 50 %, což v praxi znamenalo, že kdo akci využil, platí za službu jen 89 Kč měsíčně. Tato lákavá nabídka však definitivně skončila a my se jdeme podívat, jaké možnosti mají zájemci o SkyShowtime nyní.

SkyShowtime

Základem nabídky je měsíční tarif za 179 Kč, což je poměrně rozumně nastavená cenová hladina, kdy si můžete vytvořit až 5 profilů a streamovat současně na 3 zařízeních. Konkurenční HBO Max nebo Disney+ stojí nepatrně více, a to 199 Kč. Na druhou stranu ale nabízejí u vybraných titulů vyšší kvalitu až 4K. SkyShowtime se omezuje pouze na Full HD rozlišení. Výhodou SkyShowtime je 7denní bezplatné zkušební období. Něco takového už konkurence vůbec nenabízí.

Pakliže byste plánovali dlouhodobější využívání, stojí za zvážení roční tarif. Ten totiž vyjde jen na 1 429 Kč, ve výsledku tak ušetříte více než 33 %. Jinými slovy zaplatíte za 8 měsíců, ale službu budete využívat rok.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze