Postapokalyptický seriál Chlapec s parožím a dokument o tom, jak vykrást banku

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Max
Postapokalyptický seriál Chlapec s parožím a dokument o tom, jak vykrást banku
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí italskou komedii Dědictví za každou cenu
  • Můžete se podívat také na film Manželé Stodolovi
  • A Max nabízí romatický film Am I Ok?

S nadcházejícím víkendem vám opět přinášíme i tipy na filmy, seriály a dokumenty, které můžete zhlédnout na Netflixu a Maxu. Netflix nyní táhne na závěrečnou řadu sci-fi seriálu o chlapci s parožím, ale pokud máte raději komedie nebo dokumenty, určitě si také vyberete.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

Třetí a zároveň poslední série přinese odpovědi na otázky, které se předchozí dvě série množily. Gus chce najít svoji mámu a s tím mu pomůže Obr, Wendy, Becky a nakonec se k nim přidá i doktor Singh, který utekl od Posledníků. Společně se vydají na Aljašku, kde se jeho máma snaží najít lék. Třes se pořád šíří po celém světě a je potřeba přijít na to, jak může Gus zachránit zbytek populace.

Dědictví za každou cenu

Starší žena má na kontě miliony, na které se třepou její děti. Ti už přesně vědí, na co by je použily. Matka jim ale jednoho dne představí svého nového milence, který je mladší než ona a samozřejmě ji po krátké známosti požádá o ruku. Děti se tak začnou bát, že pokud si matka muže vezme, přijdou o dědictví, protože jim všechno vezme. Vymyslí tak plán, že ho na dovolené, kam všichni odjedou, zabijí. Nic ale nejde tak úplně podle plánu a vznikne tak nejedna vtipná situace.

Dědictví za každou cenu

Manželé Stodolovi

Neznámější čeští sérioví vrazi, kteří byli odsouzeni k doživotí za vraždy několika důchodců. Snímek ukáže jejich chladnokrevnost, kdy neváhali a kvůli penězům byli schopni zabít člověka. Uvidíte tak začátky, kdy pár žil v malé vesničce a první vražda jim prošla bez potíží, až po poslední pokus o vraždu důchodce, který žil v domku na samotě a součástí je i závěrečný soud.

Am I Ok?

Lucy a Jane jsou nejlepší kamarádky už nějakou dobu a tráví spolu spoustu času. Jane ale jednoho dne přijde s tím, že se kvůli povýšení odstěhuje do Londýna. Pro Lucy je to velká rána a svěří se jí s tajemstvím, že se jí líbí ženy. Jane ji tak chce najít přítelkyni ještě předtím, než se odstěhuje. Jejich přátelství ale po tomto přiznání začne procházet krizí plnou hádek a výčitek. Romantický film o hledání sebe sama můžete nyní sledovat na Maxu.

Jak se vykrádá banka

Dokumentární film ukáže život Scotta Scurlocka, který vyčníval z davu už jako mladý. Nejdříve si postavil dům na stromech a následně se začal živit výrobou pervitinu. Pak ale uviděl film Bod zlomu a s ním i možnost získání velkého obnosu peněz za krátký čas vykradením banky. Aby nebyl dopaden, uměl vymyslet převlek i maskování, které z něj udělalo jiného člověka. V devadesátých letech tak pravidelně vykrádal banky v Seattlu a mezi veřejností si vysloužil přezdívku Hollywoodský bandita. V dokumentu uvidíte, jak se policii nakonec podařilo lupiče dopadnout.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze