První průhledná televize představena. Pyšní se jí Xiaomi

První průhledná televize představena. Pyšní se jí Xiaomi
Fotografie: Xiaomi
  • Mi TV LUX OLED Transparent Edition má úhlopříčku 55 palců a je skutečně zcela průhledná
  • Ukotvení zajišťuje kruhový stojan ve spodní části
  • Z pochopitelných důvodů nelze TV pověsit na zeď

Xiaomi skrze svůj oficiální blog představilo novou televizi. Jde o vůbec první masově vyráběnou průhlednou OLED televizi. Na produktových fotografiích vypadá velice působivě. Ve vypnutém stavu působí jako jakési okno, tedy zcela průhledně a takřka bez jakéhokoliv rámečku. Jakmile ji zapnete, obraz vypadá, jako by se vznášel.

Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition

Mi TV LUX OLED Transparent Edition bude dodávána prozatím výhradně v 55palcové variantě. Televize je vybavena procesorem MediaTek 9650 se speciálním AI Master Smart Engine od Xiaomi, který nabízí více než 20 optimalizačních algoritmů a specializovanou optimalizaci pro 5 hlavních scénářů využití televize.

TV má 5,7mm rámeček zasazený do kruhové základny. Na ní se ze zadní strany nachází veškeré potřebné konektory a samozřejmě také dvojice reproduktorů. Toto řešení je jediné možné. Z jasně pochopitelných důvodů nejde průhlednou novinku od Xiaomi zavěsit na zeď.

Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition

Chytrá televize Xiaomi Mi TV LUX OLED Transparent Edition nebude primárně určena náročným uživatelům, kteří hledí na co nejvyšší kvalitu obrazu. Obraz totž může být občas negativně ovlivněn okolním světlem či nevhodným postavením, například v těsné blízkosti okna. Na druhou stranu budete mít exkluzivní kousek hardwaru. Novinka se objeví již 16. srpna na čínském trhu za v přepočtu bezmála 200 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze