Raiffeisenbank rozšiřuje platební metody na další hodinky, náramky i prsten

Raiffeisenbank rozšiřuje platební metody na další hodinky, náramky i prsten
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • Nově banka podporuje Niceboy Pay, Zepp Pay, Xiaomi Pay a SwatchPAY!
  • Platetit tak lze nejen náramky, ale i prstenem

Nové platební služby Raiffeisenbank zahrnují Niceboy Pay, Zepp Pay, Xiaomi Pay a SwatchPAY! Díky tomu se Raiffeisenbank stává druhou bankou v Česku, která všechny tyto moderní platební možnosti poskytuje. Zákazníci i nadále mohou využívat populární platby prostřednictvím chytrých telefonů a hodinek ze systémů podporujících Apple Pay, Google Pay, RaiPay a Garmin Pay.

Jedna ze čtyř nových možností placení, služba Niceboy Pay, umožňuje pohodlné platby prostřednictvím prstenu Niceboy One nebo náramku Niceboy One Infinity . Do těchto módních doplňků si uživatel jednoduše nahraje digitální podobu své karty. Na stejném principu fungují i hodinky Swatch, které k platbám využívají službu SwatchPAY! Díky Raiffeisenbank také novou metodou zaplatí majitelé hodinek Amazfit a Xiaomi a fitness náramků Mi Band, které podporují služby Zepp Pay či Xiaomi Pay.

Aktuálně je balíček čtyř nových platebních možností funkční pro systém Android, výhledově se chystá rozšíření i pro iOS. Do nositelných zařízení lze přidat Mastercard kreditní i debetní kartu. Podrobné informace a návody najdete na stránce banky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze